Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA intenţionează să achiziţioneze prin licitaţie, în perioada 8-15 iunie, lucrări ce vizează îmbunătăţirea siguranţei feroviare iar valoarea estimată a acestora este de 16,7 milioane de lei, fără TVA, a anunţat compania într-un comunicat transmis ieri presei. Licitaţiile deschise urmăresc atribuirea lucrărilor de reparaţii la infrastructura feroviară de pe raza judeţelor Olt, Dolj, Gorj şi Ialomiţa. Sursa de finanţare a lucrărilor este asigurată din fonduri de la bugetul de stat.

Potrivit comunicatului citat, lucrările de reparaţii se execută la infrastructura feroviară (terasament, linii, podeţ) pe următoarele intervale de staţii: Mihăeşti – Radomireşti, Leu – Malu Mare, Corbu – Sineşti, Musculeşti – Bărbăteşti şi Ţăndărei – Movila. Acestea au drept scop îmbunătăţirea siguranţei feroviare şi reducerea cheltuielilor de întreţinere.

Durata de valabilitate a contractelor este cuprinsă între 90 de zile şi 5 luni de la atribuire, criteriul de selecţie fiind preţul cel mai scăzut. Deschiderea ofertelor va avea loc la sediul Sucursalelor Regionale CF Craiova şi Constanţa, iar anunţurile de participare, conţinând informaţii asupra modului de desfăşurare a procedurii, precum şi documentaţia de atribuire, sunt disponibile în Sistemul Electronic al Achiziţiilor Publice (S.E.A.P.).

Sursa: AGERPRES


Te-ar putea interesa și: