Samsung a prezentat FlexWash + FlexDry ce răspunde nevoilor familiilor ocupate. FlexWash are o cuvă frontală cu o capacitate de 0,14 m3, cea mai mare din clasa sa, potrivită pentru volume mari de rufe. La această capacitate se adaugă un compartiment de 0,03m3, ce poate fi folosit atunci când sunt spălate cantități mai mici, separat de încărcătura principală. Ambele compartimente pot funcționa separat sau simultant cu ajustări diferite. 

FlexDry poate spăla cantități mari de rufe în timp ce usucă haine delicate. Potrivită pentru haine sau eșarfe din mătase, zona de uscare pentru haine delicate ajustează căldura automat, în funcție de țesătura pusă la uscat. 
 
Angajamentul Samsung de a investi în categorii în care expertiza și inovația pot ușura viețile utilizatorilor a fost transpus în noua linie de electrocasnice încorporabile. Aceasta include un cuptor cu microunde ce poate fi montat în perete, o mașină de spălat vase îmbunătățită și o linie de frigidere premium. 

Samsung a anunțat de asemenea Family Hub 2.0, noua generație de frigidere care a fost deja recompensată cu premii. Având la bază modelul Family Hub 1.0, lansat anul trecut, gama Family Hub 2.0 se extinde de la patru la 10 modele de frigidere, astfel că utilizatorii pot alege produsul care se potrivește cel mai bine în propriile bucătării. Acestea dispun de o serie de aplicații care ajută familiile să rămână conectate, să administreze alimentele din frigider și să acceseze funcții de divertisment direct pe ecranul tactil LED de 21,5 inci. Pentru mai multă ușurință, tehnologia de comenadă vocală a fost integrată în mai multe aplicații Family Hub 2.0.