Un sistem home cinema impresionant, noul LG Laser Tv de 100 de inch include un ecran avansat şi o unitate externă de proiecţie Ultra Short Throw (UST) cu capacitatea de redare a imaginilor la distanţe foarte scurte. Sistemul unic oferă o rezoluţie Full HD de 1080p şi un contrast incredibil datorită sistemului avansat LG de iluminare pe bază de laser.

"Televizorul LG Laser Tv încorporează tehnologia de proieţie şi o face să fie potrivită atât pentru camera de dormit, cât şi pentru living," afirmă Havis Kwon, preşedinte şi CEO al companiei Home Entertainment din cadrul LG Electronics. "În anii următori, LG va continua să lanseze cele mai inovative modele de televizoare pentru a oferi consumatorilor o experienţă de divertisment extraordinară."

Imaginile redate la un contrast foarte mare pe ecranul de 100 de inch oferă cea mai apropiată experienţă de cea din sala de cinema. În trecut, proiecţia acestor imagini mari necesită o distanţă mult mai mare. Spaţiul mare necesar şi un culoar lung făceau imposibil de proiectat aceste imagini în propria locuinţă. Datorită unităţii de proiecţie UST, televizorul permite consumatorilor să plaseze lentilele la o distanţă de aproximativ 56 cm faţă de ecran. LG Laser Tv oferă o rezoluţie Full HD de 1080p şi o rată de contrast dinamic de 10,000,000:1, ceea ce permite redarea imaginilor în culori vii, atât în medii întunecate, cât şi în cele luminoase.

Design Home Cinema

Televizorul LG Laser Tv încorporează boxe de 10W în unitatea de proiecţie pentru a susţine sunetul surround virtual care oferă o experienţă cinematografică autentică în propria locuinţă. Dispozitivul are specificaţiile de design proprii LG, Dynamic Arc, care conferă o suprafaţă curbată cu o înălţime de numai 5.7 inci. Ecranul de 100 de inci este construit pornind de la filosofia LG Cinema Screen care îl face adaptabil pentru orice interior. Funcţiile versatile îl susţin drept alegerea perfectă pentru video conferinţe şi prezentări multimedia avansate.