Samsung a prezentat la Consumer Electronic Show  2010, Las Vegas, noua serie F de camere video compacte, MX-F40, SMX-F43 şi SMX-F44, capabile de un zoom optic de 52x şi care au o durată de viaţă mare a bateriei.

Noile camere video Samsung din seria F dispun de lentile Intelli-zoom de 65X (zoom optic de 52x) cu ajutorul cărora utilizatorii pot focaliza imagini foarte îndepărtate şi realiza zoom pe o acţiune, de la o distanţă considerabilă. 

În privinţa bateriei, camerele video oferă utilizatorilor o autonomie de patru ore şi 10 minute la o singură încărcare. Când este folosită compresia H.264, utilizatorii pot stoca până la şase ore şi 20 de minute de conţinut video pe fiecare spaţiu de 16GB de memorie internă.

Modelele SMX-F40, SMX-F43 şi SMX-F44 vin echipate cu programul Samsung de play – edit – sharing, Intelli Studio 2.0, iar cu ajutorul funcţiei Smart Auto, utilizatorii pot fi siguri că videoclipurile lor nu vor avea un aspect decolorat, nu vor fi întunecate sau nefocalizate.  Camerele video sunt dotate cu tehnologia de recunoaştere a feţei care identifică automat până la cinci chipuri şi ajustează setările pentru a se asigura că fiecare subiect este corect focalizat.

Cele trei  modele vor fi disponibile în această primavară. 

SURSA: Samsung