Centrade Integrated și Cheil Worldwide au semnat, la începutul anului, parteneriatul strategic pentru Europa de Sud-Est, asociere în baza căreia Centrade Integrated va coordona activitatea diviziilor de comunicare&marketing ale Cheil pentru România, Bulgaria, Ungaria, Serbia, Croația, Slovenia, Muntenegru, Bosnia și Herțegovina,  Macedonia  și Albania. Astfel, de anul acesta, Centrade Integrated devine prima companie independentă de     comunicare din România care își extinde activitatea la nivel regional.

Parteneriatul strategic Centrade Cheil, operațional de la 1 ianuarie 2016, nu implică schimb de acțiunici de know- how, fiecare partener aducând expertiză și competențe complementare. Centrade Integrated deține un portofoliu de clienți și rezultate recunoscute la nivel international, Cheil Worldwide este recunoscută la nivel global ca furnizor de soluții inovatoare de marketing digital și marketing experimental.

"Suntem încântați să facem echipă cu Cheil și să fim un cluster al produselor Cheil în regiunea Europei de Sud-Est. Soluțiile lor inovative, puternic tehnologizate fac ca potrivirea cu Centrade Integrated să fie una perfectă, mai ales că vine pe o tendință de creștere în piața de profil din Balcani. Sunt convins că puterea combinată a Cheil și Centrade se va traduce în  creșterea performanței pentru clienții noștri”, a declarat Radu Florescu, CEO Centrade Integrated.

Începând cu 1 ianuarie 2016, Centrade Integrated își desfășoară activitatea în regiune sub denumireaCentrade / Cheil. Echipa de top management a Centrade Integrated condusă de Radu Florescu CEO și Mona Opran, COO va coordona operațiunile de dezvoltare la nivel regional și deschiderea birourilor din Serbia, Croația, și Ungaria, parte a strategiei consolidate de management.

"Ca agenție de rețea în plină dezvoltare, Cheil a fost în căutarea unei soluții pentru a construi o prezență competitivă în regiunea Adriatică& Balcani. Parteneriatul cu Centrade este perfect pentru Cheil datorita capacității sale cuprinzătoare, , experienței îndelungate  ca și lider  în România și ambiției de a se dezvolta dincolo de granițe ", a declarat Kevin Park, președinte Cheil Europa. "Este pentru prima dată cănd Cheil, în istoria sa de peste 40 de ani, are un partener autorizat, și cred cu tărie că acest parteneriat va oferi mai multe opțiuni pentru strategia de rețea Cheil, în special în țările  în curs de dezvoltare", a adăugat Kevin Park.

Decizia de asociere Centrade- Cheil vine deopotrivă în susținerea strategiei de integrare a operațiunilor, pe care Centrade s-a concentrat în ultimii trei ani dar și a extinderii Cheil în     Balcani. 

Cheil Worldwide Inc este una dintre cele mai mari companii de soluții de marketing din lume. Infiintata in 1973, cu sediul în Seul, Coreea de Sud, angajații Cheil la nivel global crează idei care influențează brand-urile, produsele și oamenii din 50 de birouri în 43 de țări. Cheil oferă soluții inovatoare de comunicare care conduc la rezultate de business prin intermediul capabilități full-service de publicitate si nu numai, cu specialități în marketing digital, vânzare cu amănuntul și marketing experimental, precum și servicii de media.