Câteva mii de români au ales să-şi petreacă sărbătorile de iarnă în afara ţării. Unii au plătit sume impresionante pentru asta.

AUSTRALIA
36.000 euro

0-45799-plaje_exotice_2.jpgExcursia de 14 zile în Australia a fost achiziţionată de un om de afaceri, de la agenţia Travel House International, care a călătorit împreună cu soţia şi cei doi copii. Pachetul cuprinde bilete de avion la clasa business, patru nopţi în Freemantle (oraş-port), cinci nopţi în Sal Salis Resort Ningaloo Reef şi un tur privat de patru zile.

BALI
21.000 euro

192-45386-04_top2_strandvillaoceanview_01.jpgCei doi tineri din Bucureşti care au plătit acest sejur agenţiei Marshal au dorit să petreacă un moment special într-un loc exclusivist. St. Regis Bali Resort este un club de vacanţă de şase stele situat pe plajele din Bali. Cazarea (şapte nopţi, cu demipensiune) s-a făcut la Strand Villa, unde pe lângă piscină privată şi acces direct la plajă, cei doi au beneficiat non-stop de serviciile unui majordom.

ECUADOR-GALAPAGOS-MEXIC
18.500 euro

0-45800-mexic.jpgPentru sărbătorile de iarnă, un client al agenţiei Eturia a optat pentru un circuit de 28 de zile în Ecuador, Galapagos şi Mexic, cu cazare şi mese în hoteluri de cinci stele. Preţul a inclus şi biletele de avion, tururi la cele mai importante obiective turistice şi o croazieră pentru două persoane.