Începând de astăzi, utilizatorii români au posibilitatea de a alege dintr-o gamă variată de dispozitive ce vor revoluţiona modalitatea de accesare, transmitere şi gestionare a informaţiilor în activitatea de zi cu zi.

Dezvoltate pentru utilizatorii care îşi doresc un plus de mobilitate şi eficienţă, tabletele reprezintă o nouă gamă de produse care combină într-un echipament de mici dimensiuni performanţa de calcul şi o interfaţă mult mai interactivă şi natural de folosit – direct cu mâinile libere, oferind utilizatorilor posibilitatea de a fi tot timpul conectaţi la internet şi de a consuma orice fel de media, de la pagini web la filme HD şi jocuri.

 “Introducerea în portofoliul eMAG a tabletelor de ultimă generaţie vine să completeze oferta actuală, oferind clienţilor noştri ultimele tehnologii care simplifică modul în care comunicăm şi ne desfăşurăm activităţile zilnice. Dacă până acum s-a vorbit foarte mult despre iPad care este produsul ce a marcat (re)naşterea unei categorii, avem de astăzi echipamente similare atât ca performanţe tehnice, cât şi ca experienţă de utilizare. Este o evoluţie firească a lucrurilor şi un semnal de maturitate al categoriei tabletelor”, a declarat Radu Apostolescu, Vicepreşedinte, Director de Dezvoltare eMAG.
 
BlackBerry PlayBook

Prima şi singura tabletă destinată profesioniştilor, BlackBerry PlayBook integrează dotări de excepţie precum: două camere Full HD, un procesor dual-core şi îndeajuns de multă memorie pentru a juca o gamă diversă de jocuri.
Preţ: 2.199 lei

Motorola XOOM

Una dintre primele tablete care au adoptat sistemul de operare Android 3.0 (Honeycomb), Motorola XOOM se adresează utilizatorilor care caută o tabletă puternică cu un design elegant. Cu ajutorul procesorului dual-core NVIDIA Tegra, tableta Motorola devine un adevărat centru de divertisment portabil.
Preţ: 2.699 lei

ASUS Eee Pad Transformer

Cu un design ultra-subţire şi un ecran luminos de 10 inci, tableta Eee Pad Transformer oferă o alternativă la felul în care ne bucurăm de experienţa multimedia. În plus, datorită tastaturii opţionale, tableta ASUS se transformă într-un laptop ultraportabil, capabil să ofere până la 16 ore de funcţionare.
Preţ: 1.799 lei

Acer A500

Subţire, ultraportabilă şi compactă, tableta Acer combină puterea de calcul a procesorului dual-core NVIDIA Tegra cu versitalitatea sistemul de operare Android 3.0 într-un design cu linii puternice şi elegante.
Preţ: 2.099 lei

Acer ICONIA TAB W500

Acer ICONIA Tab seria W combină portabilitatea unei tablete multi-touch cu productivitatea completă a unui notebook standard şi include un procesor performant AMD Dual Core şi sistemul de operare Windows 7.
Preţ: 2.399 lei

Archos 101 şi Archos 70 IT

Tablete compacte, dotate cu sistemul de operare Android, destinate utilizatorilor care îşi doresc o experienţă web completă pe un gadget ultraportabil.
Preţ: 1099 lei pentru 70 IT şi 1.249 lei pentru 101

Samsung Galaxy Tab P1010

Printre primele tablete disponibile pe piaţă, tableta Samsung reuşeşte să combine cu succes elemente din segmentul telefoanelor mobile cu puterea oferită de o tabletă ultraportabilă.
Preţ: 1.499 lei

Apple iPad 2

Tableta care a revoluţionat felul în care interacţionăm cu lumea din jurul nostru, a ajuns acum la cea de-a doua versiune. Cu un procesor dual-core performant, dar şi capabilităţi multimedia de top, tableta iPad 2 este alegerea celor care îşi doresc o experienţă multimedia şi de gaming de excepţie.
Preţ: 2.499 lei

Prestigio Multitab

Cu un ecran generos şi performanţă de top, tableta Prestigio poate fi conectată la monitor sau televizor şi reprezintă o soluţie excelentă pentru pasionaţii de multimedia.
Preţ: 1.249 lei

Dell Streak

Tabletă Android ultraportabilă, capabilă să înregistreze videoclipuri la rezoluţie HD 720p. Astfel utilizatorii vor putea ţine legătura cu prietenii în orice moment al zilei şi oriunde s-ar afla.
Preţ:1.499 lei