Kingkey Finance Tower va fi terminată în anul 2012, va avea peste 400 de metri înălțime și va fi utilizată pentru spații de birouri și hotel. Este localizată în regiunea Shenzhen, China.
Tot chinezii s-au apucat să construiască Chow Tai Fook Center, care va fi gata în 2016 și va fi amplasată în regiunea Guangzhou. Clădirea va avea mai mult de 500 de metri înălțime.
Pentominium este o clădire care va avea o înălțime de aproximativ 500 de metri, va fi terminată în 2013 și va fi una dintre cele mai luxoase clădiri pentru locuit din Dubai.
Americanii vor finaliza în 2013 proiectul Freedom Tower (One World Trade Center), înalt de peste 500 de metri.
Ne întoarcem în China, unde în 2015 va fi terminată clădirea Goldin Finance 117, care va avea aproximativ 600 de metri înălțime. Tot în acestă țară va fi construit până în 2015 proiectul Ping An International Finance Tower Center 1 (regiunea Shenzhen).
În 2011, arabii vor termina de construit Makkah Royal Clock Tower Hotel din Makkah, Arabia Saudită.
China va termina de contruit Shanghai Tower în 2014, o clădire care va avea sistem de reciclare a apei de ploaie, precum și turbine de energie eoliană.
Și pentru că indienii nu puteau lipsi din această serie, trebuie anunțat că în Mumbai va fi apărea în 2016 India Tower, un turn ce va avea peste 700 de metri înălțime. Clădirea va avea și birouri și locuințe și va servi și drept hotel, propunându-ți să devină cea mai verde clădire din India.  
După cum se vede, cel puțin până în 2016 nu există niciun plan care să-șipropună realizarea unei clădiri mai mari decât Burj Khalifa din Dubai, a cărei înălțime este de aproximativ 800 de metri, fiind declarată cea mai înaltă clădire din lume.