Cu toate acestea, suntem cu toții familiarizați cu problemele pe care le-a experimentat Huawei în ultimele luni: compania a fost plasată pe o listă neagră în Statele Unite în 2019, ceea ce a limitat foarte mult capacitatea firmei chinezești de a face afaceri cu majoritatea companiilor americane. Ca urmare, telefoanele Huawei au trebuit să se schimbe semnificativ. Dar compania încă produce telefoane și acestea sunt încă printre unele dintre cele mai bune telefoane Android de pe piață. Așadar, astăzi rezumăm care sunt cele mai bune telefoane Huawei pe care le poți cumpăra chiar acum.

Dacă nu te deranjează lipsa aplicațiilor Google și nu te deranjează să te scufunzi în propriul ecosistem de aplicații și servicii al Huawei, atunci decizia ar putea fi destul de ușoară. Dar dacă ai absolută nevoie de aplicații Google, totuși, decizia ar putea fi puțin mai dificil de luat. Cu toate acestea, avem o opțiune pentru toată lumea.

Cel mai bun telefon cu Huawei Mobile Services: Huawei P40 Pro

Huawei P40 Pro este în prezent printre cele mai bune telefoane oferite de Huawei. Are un procesor Kirin 990 puternic, care este încă foarte competitiv comparativ cu alte procesoare de flagship din 2020. Telefonul vine cu o configurație a camerei de 50MP care oferă o experiență de fotografiere incredibile. De asemenea, vine cu Android 10 cu EMUI 10, o baterie de 4.200 mAh de dimensiuni decente, până la 8 GB RAM și 512 GB spațiu de stocare și un ecran de 90Hz care este curbat pe toate cele 4 laturi.

Călcâiul lui Ahile? Lipsa aplicațiilor Google ar putea fi un inconvenient pentru mulți utilizatori. Utilizatorii Huawei P40 Pro nu vor pierde doar Magazinul Play, ci o mulțime de aplicații occidentale se bazează foarte mult pe serviciile Google Play și pe Google Mobile Services pentru a funcționa corect. Huawei a încercat să remedieze acest lucru cu propriile servicii mobile, dar există încă unele progrese de făcut în acest sens.

Dacă nu te deranjează să te confrunți cu lipsa aplicațiilor Google și ești gata să îmbrățișezi pe deplin ecosistemul Huawei, atunci ar trebui să alegi acest telefon fără niciun dubiu.

Cel mai bun telefon Huawei cu Google Apps: Huawei P30 Pro

Huawei P30 Pro a fost lansat în prima jumătate a anului 2019, dar are două lucruri esențiale. În primul rând, este încă foarte capabil chiar și în ziua de astăzi, cu un procesor Kirin 980 și o cameră uimitoare așa cum ne-a obișnuit Huawei. Camera Huawei P30 Pro a ocupat multe titluri de știri la lansare și multă vreme după și este încă destul de bună chiar și acum. Și, în al doilea rând, Huawei P30 Pro fost ultimul flagship Huawei lansat înainte ca majoritatea sancțiunilor SUA să fie aplicate companiei, ceea ce înseamnă că Huawei P30 Pro a fost ultimul flagship Huawei cu suport complet pentru aplicațiile Google.

Serviciile Google sunt esențiale pentru ca un smartphone și ecosistemul său de aplicații dependente de Google să funcționeze corect pe piața occidentală, motiv pentru care Huawei a relansat Huawei P30 Pro de mai multe ori, chiar și până în 2020, când au avut smartphone-uri mai noi la vânzare. Gasiti Huawei P30 Pro pe eMAG, fiind încă un telefon uimitor și pe care ar trebui să îl iei în considerare dacă îți place hardware-ul Huawei, dar vrei serviciile Google!

Cele mai bune caracteristici: Huawei Mate 20 Pro

Huawei Mate 20 Pro este de fapt un dispozitiv chiar mai vechi, care are acum o vârstă 2 ani, dar este la fel de bun, când vine vorba de un dispozitiv cu aplicații Google. De fapt, are același procesor ca Huawei P30 Pro, Kirin 980, ceea ce înseamnă că performanțele de pe ambele dispozitive ar trebui să fie aproape egale în cea mai mare parte. Și camerele ar trebui să poată funcționa destul de bine, deși poate nu până la nivelul Huawei P30 Pro, deoarece acest telefon a venit cu camere noi.

Huawei Mate 20 Pro are, de asemenea, suport pentru deblocarea feței 3D în crestătura masivă a dispozitivului, precum și încărcare de 40 W, deci acesta este cu siguranță unul dintre dispozitivele din 2018 care au îmbătrânit foarte bine.

Cel mai bun telefon Huawei pentru majoritatea oamenilor: Huawei P30

Huawei P30 este de fapt un punct de pornire bun pentru persoanele care nu au nevoie de tot felul de camere, precum se întâmplă la Huawei P30 Pro, persoanele care urmăresc un preț mai mic și cele care doresc doar un dispozitiv cu specificații de flagship care să își facă treaba bine. Huawei P30 bifează toate aceste motive. Are în continuare excelentul procesor Kirin 980, are un ecran plat în locul celui curbat de pe Pro, până la 8 GB RAM și 256 GB stocare, iar camera este excelentă, deși poate nu la fel de versatilă ca cea de pe versiunea Pro.
Huawei P30 este de fapt mai ieftin ca niciodată acum și este cu siguranță una dintre alegerile noastre de top pentru cele mai bune telefoane Huawei.