Cele 12 titluri selectate cu atenție de revista Capital sunt esențiale pentru manageri, antreprenori sau aspiranți la statutul de antreprenor, dar și pentru cei aflati la începutul unei cariere într-o companie, ca și pentru studenți. Cărțile vor putea fi achiziționate de către cei interesați de la punctele de distribuție a presei, împreună cu revista Capital, în vreme ce cititorii care au abonamente încheiate pe un an de zile vor continua să le primească gratuit. Campania „12 cărți despre afaceri de care ai nevoie” va debuta cu titlul “Nu renunța niciodată!”, avându-i ca autori pe Donald Trump și Meredith McIver, care se va distribui împreună cu ediția Capital din 14 februarie. Seria va continua în luna martie cu două tituri, ulterior cadența de distribuție fiind de o carte pe lună. Așadar, lectură plăcută!

„Nu renunța niciodată!” (Trump Never Give Up)

„O mare parte din succes depinde decât de bine puteţi rezista presiunii. Poate părea un adevăr incontestabil şi chiar este, dar există un lucru pe care îl puteţi face. Gândiţi-vă la dumneavoastră ca la un învingător. Concentraţi-vă asupra acestui lucru, în loc să vă lăsaţi roşi de îndoielile şi de teama care vă bântuie. Concentraţi-vă asupra unor analize şi soluţii obiective. Presiunea poate scădea şi dispărea când o înfruntaţi cu o atitudine pozitivă. Chiar dacă nu vă simţiţi de neînvins, măcar jucaţi rolul acesta o perioadă de timp; vă va ajuta cu siguranţă!“ – Donald Trump

Donald Trump ne relatează aici povestea dramatică a celor mai mari provocări pe care le-a înfruntat, a celor mai disperate momente pe care le-a trăit şi a celor mai mari greşeli pe care le-a făcut. Tenacitatea şi creativitatea l-au ajutat să transforme orice înfrângere într-o victorie.

Fiecare capitol conţine povestea unei afaceri, finalizată de Trump într-un anumit moment al carierei sale, şi se încheie cu un comentariu având tentă profesorală, referitor la cum poţi să înveţi din adversităţile vieţii. Inteligent şi plin de inspiraţie, Trump ne susţine când vine vorba să înfruntăm propriile eşecuri, slăbiciuni şi provocări, pentru a le transforma în oportunităţi.