Clubul brandurilor de modă din România  mai câștigă un membru – primul magazin Brooks Brothers din țară se deschide, în septembrie, în Băneasa Shopping City, și va fi operat de  LT Apparel România SRL, un joint venture între FF Group România, subsidiară a grupului internațional Folli Follie și compania grecească LT Apparel SA. Compania nou-creată are un capital social în valoare de 500.000 Euro și este deținută în proporție de 51% de LT Apparel din Grecia și 49% de FF Group România.

În cei 15 ani de prezență în România, FF Group Romania – cu afaceri de peste 45 mil. euro – a devenit cunoscută ca distribuitor al brandurilor Nike, Converse, Juicy Couture, UGG Australia, Scotch&Soda, G-Star Raw, Franklin&Marshall și retailer pentru brandurile Polo Ralph Lauren, Boss Orange, Napapijri, American Vintage, Pepe Jeans London etc. Parte a Folli Follie – Grecia (FF Group), compania are 370 de angajați şi administează, la nivel naţional, o reţea de 29 de magazine, de tip monobrand (Nike, Folli Follie, Calvin Klein Jeans), multibrand (collective, _kix) şi outlet-uri.

Compania LT Apparel SA din Grecia deține drepturile de distribuție și promovare a brandului Brooks Brothers în Grecia, Cipru, țările balcanice și Principatul Monaco. Începând din anul 2008, compania a dezvoltat o rețea de 15 puncte de vânzare Brooks Brothers în Grecia și Principatul Monaco.

După aproape două secole de existență, Brooks Brothers operează în prezent peste 500 de magazine în 17 țări din întreaga lume și acoperă linii complete atât pentru bărbați cât și pentru femei și copii. 

Fondat în anul 1818, în New York, de către Henry Sand Brooks, Brooks Brothers a devenit unul dintre brand-urile reprezentative în moda masculină, un promotor global al stilului american, care a inovat și influențat major moda internațională. Compania a produs primele costume gata croite în 1849 si le vinde si acum. Brooks Brothers are cea mai îndelungată istorie din Statele Unite, un mix autentic între tradiție, stil și inovație, bazat pe înțelegerea profundă a nevoilor și dorințelor unice ale diferitelor segmente de clienți.

Brooks Brothers reprezintă modelul pentru esența stilului american, iar de-a lungul timpului a avut privilegiul de a crea ținute pentru 39 dintre cei 44 de președinți americani, precum și pentru multe vedete de la Hollywood. Brandul continuă să reprezinte alegerea multor celebrități apreciate în întreaga lume.  

 Colecția Red Fleece de la Brooks Brothers va fi disponibilă din toamna acestui an și în magazinele collective.