Vi se pare mult? Cu banii ăştia am putea cumpăra 15 masini Ferrari 458 Italia, 3 submarine în editie limitată, 3 avioane private sau un intreg bloc de apartamente de lux în Romania. Exista însa şi o versiune pentru cei mai saraci dintre milionari. Costă “doar” 15.000 de euro.

iPhone-ul de milioane e dotat cu o carcasă care poate fi din platină, aur alb, galben sau roz, de 24 de carate. Pe margini e încrustat cu pietre pretioase, care variază de la safire sau smaralde până la diamante negre, pentru versiunea de top. Cei care se încumetă să dea atâţia bani pe acest iPhone sunt încurajati să participe la procesul de design, pentru a fi siguri că telefonul lor va ieşi exact cum îşi doresc. În plus, îl vor primi acasă, indiferent de ţara în care locuiesc, într-o cutie din lemn rar, precum cea din imaginea de mai jos.

Există însă şi o versiune destinată şeicilor. iPhone 6 Limited Edition Gulf Elite le permite cumpărătorilor să îşi graveze numele pe capac, alături de blazonul personal sau stema ţării lor: Arabia Saudită, Emiratele Arabe, Qatar, Oman, Kuweit, Irak sau Bahrain.