Tehnologia WRGB încorporată în televizorul LG reprezintă apogeul anilor de cercetare şi dezvoltare în cadrul LG, compania care a comercializat în anul 2009 primul televizor OLED de 15 inch din lume.  Spre deosebire de ecranele LCD sau LED care necesită iluminare de fundal, televizoarele OLED generează propria lumină, eliminând nevoia iluminării de fundal.

Utilizând materiale plastice întărite cu fibră de carbon (CFRP) pentru exterior, inginerii LG au fost capabili să creeze un produs final cu o grosime de 4 mm şi o greutate de numai 10 kg. Această nouă filosofie în design a fost denumită Paper Slim. Mai mult, televizorul OLED LG îmbină tehnologia CINEMA 3D, compania fiind lider în această industrie, cu capacităţile unui televizor Smart, creând cea mai captivantă şi completă experienţă de home entertainment de pe piaţă.

“Prin noua serie de televizoare OLED, care reprezintă vârful gamei de produse premium din Europa, avem un avantaj solid de a deveni brandul numărul 1 în industrie, în această regiune”, a declarat Stanley Cho, şeful LG Operations Europa. “În acelaşi timp, noi vom continua să dezvoltăm produse care ne-au poziţionat deja drept cea mai inovativă companie de home entertainment din industrie.”

Alături de seria de televizoare OLED, LG a prezentat şi noua seria de televizoare premium a companiei pentru piaţa europeană. Variind de la televizoarele CINEMA 3D Smart cu design CINEMA SCREEN la televizoarele 3D Ultra Definition (UD), seria de televizoare LG din acest an se poziţionează în topul inovaţiei tehnologiei şi designului, consolidând imaginea premium a LG.