Folosind întreaga gamă de dispozitive high-definition (HD), Panasonic va asigura o susţinere consistentă celui mai mare eveniment sportiv din lume, la locaţiile de desfăşurare a probelor, în spaţiile de transmitere sau în locuinţe, pentru telespectatori. De asemenea, Panasonic va difuza în premieră absolută primele Jocuri Olimpice în format 3D, prin intermediul tehnologiilor şi echipamentelor de ultimă generaţie, cum ar fi camerele de filmare 3D twin-lens.

În cadrul Jocurilor Olimpice de la Londra 2012 semnalele video transmise de International Broadcasting Center (IBC) către furnizorii locali vor fi distribuite în format HD. În plus, ceremoniile de deschidere şi de închidere a Jocurilor Olimpice, precum şi evenimentele transmise pe ecranele mari din locaţii vor fi distribuite în format video HD.

Panasonic va oferi Comitetului Olimpic Internaţional o gamă largă de echipamente de transmisie, inclusiv un dispozitiv de tip memorie solid state ENG (Electronic News Gathering), folosit pentru mediile de preluare şi transmitere a imaginilor filmate.

Pentru ceremonia de deschidere, ce va avea loc în Parcul Olimpic, vor fi instalate cele mai mici şi mai uşoare proiectoare de 20.000 lumeni din lume. Panasonic va furniza de asemenea sisteme LED pentru ecrane mari, oferind cel mai mare număr de ecrane şi asigurând cea mai mare suprafaţă dedicată în zonele competiţionale. Pentru spaţiile de compeţie indoor vor fi utilizate pentru prima dată în istoria Jocurilor Olimpice ecrane PDP de 1030 inch (aproximativ 26 de metri).  

Jocurile Olimpice Londra 2012 reprezintă a zecea ediţie în care echipamentele de transmisie Panasonic sunt folosite pentru înregistrare, de la competiţia din Barcelona, din 1992.

Echipamente şi dispozitive audio-video ce vor fi furnizate locaţiilor Olimpice.