"Căutăm director general pentru Metrorex", informează anunţul, postat pe GeorgeButunoiu.ro, site-ul specialistului în resurse umane cu acelaşi nume.

"Noul director general va asigura conducerea executivă a societăţii, în vederea îndeplinirii direcţiilor strategice şi a obiectivelor pe termen lung stabilite de către autorităţi", menţionează sursa citată.

Candidaturile trebuie trimise până la 15 noiembrie 2015, iar după efectuarea selecţiei, cei care nu sunt contactaţi până în data de 20 noiembrie vor fi consideraţi respinşi, se arată în anunţ.

"Direcţiile şi acţiunile strategice ale societăţii vor fi discutate cu candidaţii în fazele avansate ale procesului de recrutare. Acestea, împreună cu obiectivele cuantificabile generice, vor fi incluse în contractul de mandat al noului director general, urmând că celelalte criterii de performanţă să fie identificate şi detaliate după preluarea postului", spune comunicatul site-ului resurse umane.

"Profilul candidatului ideal este corespunzător nivelului de senioritate necesar ocupării unui asemenea post într-o companie privată sau publică de mari dimensiuni şi cu o mare complexitate a activităţii. Căutăm candidaţi cu experienţă relavanta în organizaţii mari şi complexe, cu investiţii de anvergură şi complexe din punct de vedere tehnic şi financiar. De asemenea, trebuie să vorbească bine limba engleză", mai spune comunicatul.

Potrivit sursei, Metrorex are 4,000 de angajaţi şi realizează o cifra de afaceri de peste 100 milioane de euro.

"În acest moment, Metrorex e cel mai mare investitor din România, cu o investiţie de peste 400 milioane de euro în 2015, şi planuri de peste 1 miliard pentru viitorul apropiat", menţionează anunţul. 

 

Anuntul integral aici:

 

Metrorex este una dintre marile companii ale Romaniei, cu peste 4,000 de angajati si cu o cifra de afaceri de peste 100 de milioane de Euro. In acest moment, Metrorex e cel mai mare investitor din Romania, cu o investitie de peste 400 de milioane de Euro in 2015, si de peste un miliard pentru viitorul apropiat.

Noul Director General va asigura conducerea executiva a societatii, in vederea indeplinirii directiilor strategice si a obiectivelor pe termen lung stabilite de catre autoritati.

Directiile si actiunile strategice ale societatii vor fi discutate cu candidatii in fazele avansate ale procesului de recrutare. Acestea, impreuna cu obiectivele cuantificabile generice, vor fi incluse in contractul de mandat al noului director general, urmand ca celelalte criterii de performanta sa fie identificate si detaliate dupa preluarea postului.

Profilul candidatului ideal este corespunzator nivelului de senioritate necesar ocuparii unui asemenea post intr-o companie privata sau publica de mari dimensiuni si cu o mare complexitate a activitatii. Cautam candidati cu experienta relavanta in organizatii mari si complexe, cu investitii de anvergura si complexe din punct de vedere tehnic si financiar. De asemenea, trebuie sa vorbeasca bine limba engleza.

Pachetul salarial si de beneficii va fi motivant si va lua in considerare nivelul pietei pentru companiile cu profil similar.

Va rugam sa trimiteri un CV detaliat in limba romana, impreuna cu o scrisoare de intentie (fara alte documente insotitoare) exclusiv la adresa de e-mail a consultantului, George Butunoiu Executive Search: [email protected]. Alte documente (declaratii, copii dupa acte, cazier etc.) vor fi solicitate nominal dupa primul interviu cu Consultantii. Va rugam sa nu trimiteti CV sau alte documente prin posta sau in alt format decat cel electronic.

Candidaturile trimise dupa 15 noiembrie 2015 ar putea sa nu mai fie luat in considerare. Confirmarile de primire a CV-urilor se trimit pe e-mail, cu “reply” la adresa de la care au venit. Cei care nu sunt contactati pana in data de 20 noiembrie vor fi considerati respinsi.