Cu un puternic procesor Kirin 955, o cameră principală duală, formată din două camere de 12MP, și unul din cei mai performanți senzori de amprentă din industrie, Huawei P9 este unul dintre cele mai bune smartphone-uri de pe piață. Telefonul are un ecran de 5,2 inch, 3 GB memorie RAM, cameră dual 12 MP și frontală de 8MP, memorie internă 32 GB și sistem de operare Android 6, Marshmallow.

Cititorul de amprente încorporat în Huawei P9 este cel mai rapid cititor disponibil pe piață. În timp ce soluțiile competiției au nevoie de aproximativ 1,5 sau 1,7 secunde pentru scanarea și recunoașterea amprentei, cititorul de amprente integrat în Huawei P9 are capacitatea de a identifica utilizatorul și de a debloca dispozitivul în mai puțin de 0,5 secunde.

Huawei P9 a primit anul acesta titlul de “Smartphone-ul anului în Europa” din partea prestigioasei Asociații Europene de Imagine și Sunet (EISA).

CEO-ul Huawei Consumer Business Group, Richard Yu, a declarat, într-un interviu acordat publicației internaționale The Wall Street Journal, că își propune ca Huawei să ajungă la o cotă de piață de 25% la nivel global, devenind astfel producătorul numărul 1 desmartphone-uri din lume.

Huawei P9 este prezent în oferta operatorului RCS&RDS, numărul patru pe piața locală, dar cu cele mai accesibile prețuri la abonamente. Telefonul are un preț integral de 2.299 lei, dar la portare poate fi achiziționat cu un avans de 1.260 lei și cu o rată de 70 lei / lună timp de un an. RCS&RDS are 3 milioane de abonați la serviciile de telefonie mobilă. 

 


Te-ar putea interesa și: