Revista Capital a dezvăluit că CFR SA, administratorul căii ferate, a cerut insolvența societății CFR Marfă. După cinci ani de la ratarea privatizării companiei CFR Marfă, Guvernul Dăncilă se pregătește să îngroape operatorul feroviar de marfă.

Consiliul de administrație al CFR SA este format din Mihaela Zobuian, Viorel Creţu, Şerban Raicu, Mihuț Pițigoi și Nicolae Teodorescu.

Surprinzător, Iuliana Mihaela Zobuian este o persoană foarte apropiată de Liviu Dragnea și Viorica Dăncilă. Iuliana Mihaela Zobuian a devenit specialist în cale ferată după ce a trecut prin Ministerul Dezvoltării, aceasta fiind şefa de cabinet a fostului ministru Liviu Dragnea în perioada mandatului acestuia.

Conform cv-ul membrului  CA al CFR SA aflăm că a absolvit facultatea de management-inginerie economică în agricultură şi dezvoltare rurală. Are o diplomă de master în inginerie şi management în alimentaţie publică şi agroturism. Primul job al Iulianei Mihaela Zobuian a fost de referent în cadrul PSD, iar în anul 2004 a ajuns şef de cabinet al secretarului general PSD. Iuliana Mihaela Zobuian a fost unul dintre martorii cheie în dosarul Referendumul, în care Liviu Dragnea a fost condamnat definitiv la doi ani de închisoare cu suspendare, ea dând în instanţă o declaraţie favorabilă liderului PSD, conform ziare.com.

Citește ș:i EXCLUSIV O companie de interes național cu active de 1 miliard de euro, îngropată de GUVERN