Campania vizează creditul pentru investiţii, linia de credite pentru investiţii standard, creditele dedicate finanţării proiectelor de investiţii prin fonduri europene, precum şi creditele de investiţii din surse atrase de la Banca Europeană de Investiţii (BEI) şi în baza acordului de finanţare încheiat cu Fondul European de Investiţii (FEI) pentru iniţiativa JEREMIE.
Produsele incluse în campania promoţională beneficiază de următoarele beneficii suplimentare: reducerea marjelor de dobândă – dobânzi începând cu 2,95%; extinderea perioadei de creditare până la 15 ani, pentru unele produse din campanie; includerea în soldul creditelor a comisioanelor de refinanţare, în cazul refinanţării creditelor de investiţii aflate în derulare la alte bănci, pentru unele produse din campanie.
„Extinderea campaniei promoţionale la creditele de investiţii în lei destinate persoanelor juridice reprezintă încă un demers realizat de CEC Bank cu scopul de a susţine activ proiectele de dezvoltare a IMM-urilor din România, oferindu-le acces la produse de finanţare avantajoase, adaptate nevoilor acestora”, a declarat preşedintele director general CEC Bank, Radu Graţian Gheţea. Clienţii băncii beneficiază de consultanţă gratuită în ceea ce priveşte pregătirea documentaţiei de accesare a creditelor. (Agerpres)