În noiembrie 2014, Jeff Greene, locul 603 în topul celor mai bogați oameni din lume cu o avere estimată la 3,2 miliarde USD, punea în vânzare o minunată vilă aflată în Beverly Hills. Denumită sugestiv „Palazzo di Amore”, proprietatea era pe atunci cea mai scumpă locuință din lume aflată în vânzare, pentru că prețul cerut de Greene bătea toate recordurile: 195 de milioane USD.

La câteva luni de la plasarea anunțului pe site-urile de profil din întreaga lume, forțat de lipsa  clienților, miliardarul american a decis să încerce închiriera vilei. Iar prețul cerul era pe măsura celui de vânzare: 475.000 USD/lună. Cum nici această încercare nu a avut succes, Jeff Greene a hotărât să revină la ideea vânzări însă a redus prețul cu 46 de milioane de dolari.

Deși pare justificat de dotările și dimensiunile proprietății gândită pentru petreceri și care include  un adevărat complex dedicat divertismentului, o sală de bal, o podgorie privată și garaje pentru mai mult de două duzini de vehicule, prețul este în continuare prohibitiv. De altfel, chiar și cu această reducere a prețului,  „Palazzo di Amore”, rămâne cea mai scumpă proprietate aflată în vânzare în Statele Unite.