În căutarea expertizei în izolațiile termice

Nu este deloc nemaiîntâlnit ca firmele contractate de proprietarii de case să subcontracteze anumite firme pentru lucrări specifice – desigur, cu înștiințarea și acceptul beneficiarilor. Acest lucru se întâmplă deoarece a construi un imobil reprezintă o suită de activități destul de diferite, împărțite în trei etape majore: casa la roșu (doar zidită), casa la gri (etapă intermediară) și casa la cheie (finisată, utilată, mobilată).

Ei bine, în etapa de obținere a casei la gri se regăsește și aplicarea izolației termice (precum și a hidroizolației). Aici intervine nevoia de expertiză, iar expertiza în izolațiile de spumă poliuretanică în București se regăsește numai la unele companii, doar la unii meseriași.

Iată de ce firma Isoterm este solicitată destul de des de constructorii care au șantiere în București în parteneriate B2B (business-to-business), asta pe lângă persoanele fizice care apelează la serviciile acesteia, în regim B2C (business-to-consumer).

Cum se alege cea mai bună firmă de izolații

De ce trebuie să alegem o firmă specializată în izolații din spumă poliuretanică? Din mai multe motive. O dată, pentru că se ocupă exclusiv cu izolațiile din spumă, nealternând materialul izolator. Având de-a face în fiecare zi numai și numai cu acest material, echipa a ajuns să îi cunoască toate secretele, toate caracteristicile și să știe aproape instinctiv cum să îl folosească pe specificul construcției și al suprafețelor pe care se aplică.

În altă ordine de idei , cea mai bună firmă de izolații trebuie să asigure o spumă de înaltă calitate,  cu furnizori de talie mondială pentru compușii chimici ai spumei izolatoare. Compușii de calitate permit obținerea de spumă de calitate – iar dacă și aplicarea se face fără cusur, de către meseriași experimentați și dotați cu aparatură bună, atunci este de înțeles că rezultatul este unul excepțional, deci casa devine foarte bine izolată.

Preferința pentru izolațiile cu spumă poliuretanică în București este de înțeles – costă puțin mai mult decât cele obținute cu materialele clasice precum vata minerală sau polistirenul, dar și confortul termic se instalează cu adevărat, iar economia de consum de energie se simte, în plus izolațiile din spumă nu poluează și nu se dezintegrează.

Noutățile despre izolațiile din spumă continuă

Părerea unanimă este că izolația din spumă rezistă până la optzeci de ani, cu alte cuvinte are valabilitate pe viață. Și poate cel mai important lucru, o performanță nereușită cu altceva, este că spuma acoperă atât de bine orice crăpătură, orice suprafață, orice muchie sau colț încât acționează perfect uniform și nu permite punți termice, adică acele zone rămase neizolate sau izolate mai slab decât restul zonelor.

Din ce în ce mai multă lume descoperă spuma sau se hotărăște să apeleze la ea. Proprietarii beneficiari și totodată meseriașii în construcții se află în căutare de izolații spumă poliuretanică București. Și bine fac, întrucât spuma reprezintă evoluția în izolații (termoizolații, dar și hidroizolații și fonoizolații).