Administatorul de rețea are printre sarcinile sale, menținerea și configurarea de rețele, echipamente de comunicații și help-desk asociat, menținerea echipamentelor de securitate, administrarea sistemelor de cloud etc.

Candidatul ideal este o persoană motivată, talentată, orientată spre rezultate, cu un spirit inovator și de echipă, entuziastă, cu atitudine pozitivă. Aceasta trebuie să aibă peste trei ani experiență în IT Hardware și Software.

Pot aplica pentru acest job doar absolvenții de studii superioare tehnice – Facultatea de Telecomunicații și Tehnologia Informației, Facultatea de Automatică și Calculatoare, Electronică, Cibernetică-Statistică și Informatică Economică sau alte facultăți similare. De asemenea, persoana care va fi selectată trebuie să aibă cunoștințe de sisteme CISCO, de sisteme de operare Linux și Windows, sisteme de virtualizare/cloud, sisteme și echipamente de comunicații etc. De asemenea, este necesară un nivel bun de cunoaștere a limbii engleze.

Află AICI mai multe detalii despre acest post la BVB.

 

Pentru postul de web developer este necesară, de asemenea, o experiență de trei ani și un nivel de înțelegere a arhitecturii bazelor de date și a sistemelor de management software și a bazelor de date. De asemenea, candidații trebuie să dețină abilități excelente de rezolvare a problemelor, abilități analitice și de comunicare și spirit de echipă.

Printre responsabilități se numără dezvoltarea, administrarea și mentenanța site-ului BVB, aplicațiile de securitate, optimizări, SEO, teste de stres, dezvoltarea unor aplicații, dezvoltarea unor servicii în concordanță cu nevoile afacerii etc.

În ceea ce privește educația formală, candidații trebuie să fie absolvenți de liceu cu diplomă de Bacalaureat într-un domeniu conex cu IT.

AFLĂ ACUM mai multe informații despre acest job și aplică CV-ul.