Fie că ai o pereche veche și uzată de converși, fie ești colecționar avid și ai converși în toate stilurile și culorile, dar și edițiile limitate, cu siguranță a existat o pereche de converși în viața ta, cândva.
Converșii sunt pur și simplu cea mai bună încălțăminte pentru absolut orice. Ieși la cumpărături. Converși. Mergi la o întâlnire? Converși. Mergi la muncă? Converși.
Iar universul Converse este practic nelimitat. De la clasicul high-top negru la modele sclipitoare, neon, alb simplu versus alb murdar, alegerile sunt nesfârșite. Totuși, alegerea unei perechi de converși este importantă și te definește.
Iată ce va spune despre tine culoarea converșilor pe care îi alegi.
Alb
Cel mai probabil îți place stilul clasic, de baza al Converse. Cu toate acestea, îți asumi în mod clar un risc, deoarece știm cu toții că pantofii albi sunt o achiziție frumoasă, dar este greu să îi faci să rămână albi mai mult de o purtare. Probabil fie te distrezi la o petrecere, fie îți petreci duminica într-o cafenea, poate chiar ambele, converșii albi, (îi poți găsi chiar și la eMAG), sunt o alegere perfectă pentru oricare dintre aceste activități.

Negru
Toată lumea îți va spune că ai un stil clasic. Conversii negri sunt cei originali, din primele ediții. Îi poți combina cu blugi skinny și un tricou Ramones, la fel cum au făcut-o și cei din trupa Ramones. De asemenea, poți să ai un stil în continuă schimbare. Asta pentru că știm cu toții că negru, practic, se potrivește cu orice! Acest stil merge și cu un aspect mai rock and roll.
Roșu
Pantofii roșii arată puțin periculoși și îndrăznești. Converșii roșii sunt echivalentul rujului roșu. Cu siguranță vei atrage privirile în jurul tău și nimeni nu îți va sta în cale. Totuși, converșii roșii sunt genul de încălțăminte care sunt și confortabil de purtat!
Roz
Dacă porți converși roz, în primul rând, vei fi cu adevărat îndrăzneț. Nu stii cu ce sa te incalti? Converșii roz sunt o modalitate super minunată de a-ți pune în evidență spiritul copilăros într-o culoare girly. Probabil că vei atrage atenția multor oameni atunci când vei merge în diverse locuri și probabil nici nu ți-ai dorit altfel dacă ai ales o astfel de culoare. Converșii roz vor fi sursa ta de veselie atunci când totul în jur este gri.
Verde
Converșii verzi sunt o combinație între culori clasice și alternative interesante. Verdele nu se potrivește cu aproape nimic. Asta înseamnă, prin urmare, că probabil ești un suflet excentric, căruia nu îi pasă dacă îmbrăcămintea sa se asortează sau nu. Probabil că ești o persoană geloasă de 9 ori din 10, dar este în regulă! Ești fericit și amuzat și probabil ești o persoană drăguță în jurul altor oameni.
Alb-murdar
Cu siguranță ești o persoană care știe să lucreze cu combinații ciudate de articole vestimentare. Nu știe nimeni de ce acești converși lăptoși sunt atât de populari, cu corpul lor gălbui și tălpile mai albe, dar probabil îți place faptul că sunt cam hidoși. La urma urmei, și puloverul bunicului de culoare muștar a revenit la modă.
Gri
Nu porți pantofi pentru a-i „purta”, ci îi porți pentru a fi utili. Cel mai probabil ești un poet boem, iar griul va fi întotdeauna culoarea neutră preferată. La urma urmei, este culoarea norilor de furtună și a amurgului și a propriilor lacrimi interioare.
Portocaliu
Ți-a luat o eternitate să găsești acești converși portocalii, dar odată ce i-ai găsit rareori ți-au părăsit picioarele. Ești sportiv, dar nu ești nici jucător, nici fan.
Galben
Ești o persoană extrem de sinceră care dorește să ducă o viață fericită, bine împlinită, dar faci greșeli uriașe. Exemplu: cumpărarea de converși galbeni. Ideea este atât de însorită, atât de drăguță, atât de bine intenționată, dar în momentul în care vei încerca să faci o plimbare spontană în ploaie vei afla că atunci când pânza galbenă se murdărește devine maro.
Neon
Probabil ai cumpărat bilete la un festival uriaș și vei vrea să ai o pereche interesante de converși cu care să îți asortezi ținutele. Toți prietenii tăi îți vor aprecia spiritul liber.
Mov
Sincer, nu te vei gândi de două ori la psihologia culorilor înainte de a cumpăra o pereche de converși mov. Îți va plăcea doar cum arată, pentru că acești converși fac cu adevărat o impresie bună.
Albastru deschis
Ai un pic de spirit de călător în tine. Acești converși te vor face să te simți ca și cum mergi pe nori și te miști corespunzător – cât mai repede și mai ușor posibil.
Maro
O alegere puțin inspirată. Probabil ți se vor părea potriviți toamna, încadrați în peisaj. Cu toate acestea, aspectul nu va fi tocmai grozav.