Din ediţia de luni, 27 august, puteţi afla, printre altele, cine încasează adaosul comercial pentru serviciile medicale prestate în străinătate. De asemenea, un subiect care ar trebui să pună guvernanții pe gânduri este asemănarea dintre traiectoria economică a României și cea care a dus Grecia la un pas de colaps. Iar o analiză comparativă a prețului carburanților din Europa, realizată de Capital, arată că am reușit să ajungem și noi campioni europeni la ceva. La scumpirea benzinei!

Nu este de ratat nici studiul cu privire la mașinile pe care le cumpără românii, de la cele second-hand, până la cele mai noi SUV-uri. Știați că, în baza unei noi Legi, asociațiile de locatari pot pune ipotecă pe apartamentele celor care întârzie plata întreținerii? Va schimba asta radical regulile traiului la bloc? Redactorii Capital au aflat și că marele actor Leonardo DiCaprio a intrat în afaceri cu un investitor nou în România, dar și că un fost lider PSD are o prosperă afacere cu… aur. 

Căutați soluții pentru a reduce costurile generate de consumul de curent electric? Revista Capital vă pune la dispoziție un top al ofertelor alternative ale furnizorilor. Tot din numărul 34 al publicației aflați detalii despre afacerea care poate aduce mii de euro tinerilor abia ieșiți din facultate.

Informaţii pe larg despre toate aceste subiecte, şi despre multe altele cel puţin la fel de interesante, puteţi afla din numărul 34 al revistei Capital care poate fi găsit de luni la centrele de difuzare a presei.