Primul număr al revistei Capital din 2024 este disponibil începând de astăzi la chioșcuri și online, pe www.edituradecarte.ro cu livrare gratuită. În paginile revistei veți descoperi modele de succes în economia românească, de la tineri antreprenori, până la povestea celui mai impresionant proiect antreprenorial medical din Banat.

În plus, revista conține peste 35 de pagini dedicate turismului din țara noastră.

Povestea celui mai impresionant proiect antreprenorial medical din Banat

Revista se deschide cu un Top Story dedicat primei clinici private din Banat. Medici’s a fost înființată în 1997, de soții Narcisa și Adrian Bădescu și de Teodora Dinulescu. Din toamna anului 2022, soții Bădescu au vândut pachetul majoritar către MedLife, dar Adrian Bădescu a rămas CEO al noului grup. În primul număr din 2024, revista Capital povestea și planurile de viitor ale MedLife Medici’s, dezvăluite chiar de Adrian Bădescu.

Fondatorii clinicii au făcut la început de la muncă de recepție, distribuție de fluturași în blocuri până la curățenie și chiar zugrăvit. Cei trei asociați nu au murit de foame, dar au avut ani plini de provocări. Bădescu povestește că a avut perioade în care și-a luat un job suplimentar pentru a-și putea susține noua afacere. Și nu numai el, ci și soția și celălalt asociat. Cum au reușit totuși să dezvolte ceea ce astăzi este cea mai mare rețea privată de sănătate din Banat? Care este secretul succesului rețelei Medici’s? Și ce schimbări au survenit odată cu vânzarea către MedLife? Descoperiți întreaga poveste în noul număr al revistei Capital.

Primul număr al revistei Capital din 2024 este disponibil începând de astăzi la chioșcuri și online, pe www.edituradecarte.ro cu LIVRARE GRATUITĂ.

Dosar complet: turismul în România

Primul număr al revistei Capital din 2024 include și un dosar complet despre turismul din România. În cele peste 35 de pagini, revista face o analiză complexă a situației turismului din țara noastră, între vouchere de vacanță și speranța atragerii de vizitatori străini.

Avem o țară frumoasă, cu orașe sigure, sate minunate, oameni ospitalieri și destinații turistice foarte accesibile. Nu o afirmăm noi, ci clasamentele internaționale în care România apare. Cu toate acestea însă, turiștii străini încă evită să ne viziteze, iar cei români preferă destinațiile externe. Riscă turismul românesc să depindă de voucherele de vacanță? Este România o țară ieftină pentru turismul internațional? Care sunt cele mai scumpe și cele mai ieftine hoteluri din România? Toate răspunsurile, plus un top al destinațiilor de vacanță pentru fiecare lună din an, în noul număr al revistei Capital.

Primul număr al revistei Capital din 2024 este disponibil începând de astăzi la chioșcuri și online, pe www.edituradecarte.ro cu LIVRARE GRATUITĂ.

Ofertă www.edituradecarte.ro! LIVRARE GRATUITĂ pentru orice comandă care conține revista CAPITAL sau EVENIMENTUL ISTORIC!

Revistele Capital și Evenimentul Istoric pot fi comandate online pe www.edituradecarte.ro fără costuri de transport. Pentru orice comandă plasată pe site-ul editurii, care conține cel puțin una dintre cele două reviste, cumpărătorul va avea posibilitatea de selecție ca metodă de livrare ”transport gratuit”.

Oferta este valabilă și în cazul comenzilor pentru alte publicații, cărți și reviste, aflate în oferta Editurii de Carte, cu condiția ca în comanda respectivă să fie inclusă cel puțin una dintre revistele Capital sau Evenimentul Zilei, apărute în cursul acestui an sau dintre edițiile apărute în anii anteriori, în limita stocului disponibil.