Pilonul principal al noii game de produse este tehnologia audio proprietară Samsung UHQ (Ultra-High Quality). Aceasta permite redarea unui sunet de 32biți, de la orice sursă capabilă să genereze sunete cuprinse între 8-24biți.

Tehnologia audio UHQ are capacitatea de a îmbunătăți sursele audio până la o calitate de 32 de biți, atât pentru dispozitive cu fir, cât şi pentru cele wireless. Beneficiul principal al unui sunet de 32biți este că oferă o experiență audio de înaltă calitate, mult mai apropiată de înregistrarea originală. 

De asemenea, Samsung a dezvoltat propriul algoritm audio pentru un sunet UHQ, prin folosirea tehnologiei inteligente existente și a expertizei moderne a laboratorului audio din Statele Unite ale Americii. 

Produsele audio Samsung au integrat tehnologia "Distortion Cancelling", care reduce distorsiunile prin anticiparea în avans a mișcării difuzoarelor interne și prin controlul unităților, pentru redarea unui sunet optim. Acestă caracteristică este în special utilă pentru a îmbunătăţi sunetul generat de subwoofere.

Noul Soundbar oferă o experiență audio optimă, cu mai puţine cabluri

Noul Soundbar MS750 este primul dispozitiv Samsung care integrează un subwoofer direct în cadrul unității principale. Modelul foloseşte tehnologia audio UHQ 32biți, oferind un sunet puternic de tip home cinema pe televizoare premium. Soluția de conectare a soundbar-ului cu televizoarele Samsung aduce numeroase actualizări. Începând cu anul 2017, Soundbar-ul și televizorul pot fi pornite în același timp, prin simpla conectare a celor două unități cu un cablu dedicat, oferit gratuit în cutie. Acest lucru elimină necesitatea de a utiliza un cablu separat pentru două produse diferite și elimină dezordinea din jurul televizorului.

Boxa wireless H7 cu tehnologie audio UHQ 32biți

Calitatea impresionantă a sunetului generat de boxa wireless Samsung H7, împreună cu designul premium și ușurința de utilizare au condus la câştigarea premiului pentru Inovație CES 2017. Acesta consolidează poziția de lider pe care Samsung o deține în această categorie.Design-ul difuzorului oferă o experiență de utilizare intuitivă, susținută prin controlul butonului rotativ. Prin rotirea acestuia, utilizatorii pot alege nu numai volumul difuzării, ci și lista preferată din cadrul serviciilor de muzică disponibile online.

Te-ar putea interesa și: