Ce nume ar putea avea copilul lui Laurențiu Reghecampf? Adrian Thiess face dezvăluiri în premieră

Pe fondul acestor declarații, Adrian Thiess, prieten cu Laurențiu Reghecampf și cu Anamaria Prodan, a că ar dori să fie nașul copilului pe care antrenorul îl va avea cu Corina Caciuc.

Adrian Thiess a mai spus că își dorește ca acesta să fie băiat și să poarte numele de Adrian. Cu toate acestea, Adrian Thiess spune că nu va alege între Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan deoarece îi iubește pe amândoi la fel.

„Reghe e fratele meu și e normal, dacă m-ai întrebat, trebuie să spun că da, voi fi naș. Și Ana e sora mea, nu aleg între ei. Îi iubesc la fel. El e fratele meu, el mi-a prezentat-o pe Ana. Viața e complexă. Îi iubesc pe amândoi. Asta e capacitatea mea. Una e una, alta e alta. Încă nu se știe sexul copilului, dar mi-aș dori să fie băiat, ca să îl cheme Adrian! Va fi un botez superb, vor fi invitați de seamă”, a spus Adrian Thiess.

Ce decizie va lua Anamaria Prodan cu privire la acest subiect

După ce Laurențiu Reghecampf și-a asumat noua relație, Anamaria Prodan a avut o reacție dură cu privire la acest subiect și a anunțat că va lua o decizie oficială a familiei în cursul zilei de luni.

 „Multumesc tuturor pt mesaje. Luni am sa postez declaraţia oficială a familiei mele şi am să anunț decizia noastră cu privire la LAURENTIU REGHECAMPF!”, a scris Anamaria Prodan pe Instagram.