Anamaria Prodan a reacționat acid după ce Laurenţiu Reghecampf şi-a asumat oficial relaţia cu Corina Caciuc. Au apărut primele imagini cu cei doi îndrăgostiți, iar impresara nu s-a mai putut abține.

Aceasta le-a mulțumit fanilor pentru toate mesajele pe care i le-au trimis și a anunțat că luni va posta declarația oficială cu privire la soțul ei, Laurențiu Reghecampf.

„Multumesc tuturor pt mesaje. Luni am sa postez declaraţia oficială a familiei mele şi am să anunț decizia noastră cu privire la LAURENTIU REGHECAMPF!”, a scris Anamaria Prodan pe Instagram. Totodată, impresar  a mai distribuit şi un mesaj cu trimitere directă la soţul ei: „În viaţă, alegerile ieftine te costă mult”.

De menționat este faptul că, înainte de a vedea fotografiile, Anamaria Prodan a început deja să se pregătească pentru divorț. Aceasta a anunțat că l-a angajat pe avocatul Don Schiller şi pe consilierul Dan Shomon să se ocupe de tot ce este necesar.

Amintim faptul că impresara este cetăţean american de mai bine de 18 ani, iar în cazul unui eventual divorţ ea va fi reprezentată de cunoscutul avocat Don Schiller, cel care a reprezentat-o şi pe Juanita Jordan în divorțul pe care aceasta l-a avut cu legendarul star din NBA, Michael Jordan, în 2002.

Pe cine a angajat Anamaria Prodan 

În același timp, Anamaria Prodan a găsit un real sprijin şi în Dan Shomon, fostul șef de campanie și director politic al fostului președinte american Barack Obama.

„Avocatul meu este Don Schiller, iar omul care stă lângă mine secundă de secundă se numește Dan Shomon! El se ocupă de tot ce ține de imaginea și de deciziile mele! Cu el mă sfătuiesc mereu și nu iau nicio hotărâre până nu aud părerea lui!”, a spus Anamaria Prodan.

De cealaltă parte, în cursul săptămânii, Laurențiu Reghecamp a anunțat că a depus deja actele de divorț și preferă să nu mai ofere declarații referitoare la familia sa. El mai spunea că nu vrea niciun conflict și niciun război, lăsându-l pe Dmnezeu să decidă drumul fiecăruia.

„Vă mărturisesc faptul că este un moment delicat din viața mea. Eu nu mi-am expus niciodată viața personală și nu voi proceda altfel nici de acum înainte. Familia este sfântă pentru mine. Până azi, m-am rezumat, ca expunere publică, la cariera construită în fotbal și nu voi înceta să-mi urmez principiile. Provin dintr-o familie decentă, cu temeiuri creștine, care s-a raportat mereu la Dumnezeu.

Nu sunt o persoană conflictuală și nu port niciun război cu nimeni. Vreau doar să precizez anumite lucruri, pentru a nu exista interpretări ulterioare din partea mass-media. Personal, am depus actele de divorț la capătul unei căsnicii de care nu mă voi dezice vreodată și pledez pentru respectarea opțiunilor personale atât din punct de vedere familial, cât și profesional.
Referitor la informațiile prezentate de curând în presă, sunt în măsură să afirm doar faptul că Dumnezeu e peste noi și doar El va decide drumul fiecăruia!”, a spus Laurențiu Reghecampf, în urmă cu câteva zile.