EVZ.ro a prezentat primele imagini cu Laurențiu Reghecampf și iubita sa, Corina Caciuc, femeia pentru care antrenorul de fotbal a renunțat la Anamaria Prodan și cu care va urma să aibă un copil.

În imagini, cei doi par destul de îndrăgostiți, iar relația lor pare că nu este deloc un secret. Totodată, potrivit sursei citate, Laurențiu Reghecmpf și Corina Caciuc ar fi împreună de jumătate de an, după ce aceasta i-a cucerit inima antrenorului. Recent, cuplul a petrecut câteva zile de relaxare la munte.

Profitând de vremea frumoasă, cei doi și-au făcut câteva fotografii, iar fericirea se poate citi pe chipul lor.

Amintim faptul Laurențiu Reghecampf a anunțat în presă că vrea să divorțeze în vara acestui an, iar decizia sa a luat prin surprindere o mulțime de oameni importanți, inclusiv pe soția sa Anamaria Prodan, care neagă și acum divorțul.

„Da, e adevărat, divorţăm! Este singurul comentariu pe care îl am de făcut. Vă rog să înţelegeţi că este vorba de viaţa noastră privată, de copiii noştri şi vă rog să ne respectaţi decizia. Vă mulţumesc”, spunea Reghecampf în momentul în care recunoștea că se desparte de Anamaria Prodan.

Laurențiu Reghecampf a depus actele de divorț

În ceea ce o privește pe noua sa iubită, Corina Caciuc are 29 de ani, iar unele voci spun că este însărcintă în trei luni. Pe de altă parte, Laurențiu Reghecampf anunța în această săptămână că pentru el „familia este sfântă”, motiv pentru care va continua să-și respecte principiile.

Mai exact, antrenorul declara că nu vrea să pornească niciun fel de război și doar a depus actele de divorț pentru a pune capăt căsniciei cât mai repede. Totodată, el mai adăuga atunci că doar Dumnezeu va decide pe ce drum o va lua atât el cât și soția sa.

„Vă mărturisesc faptul că este un moment delicat din viața mea. Eu nu mi-am expus niciodată viața personală și nu voi proceda altfel nici de acum înainte. Familia este sfântă pentru mine. Până azi, m-am rezumat, ca expunere publică, la cariera construită în fotbal și nu voi înceta să-mi urmez principiile. Provin dintr-o familie decentă, cu temeiuri creștine, care s-a raportat mereu la Dumnezeu.

Nu sunt o persoană conflictuală și nu port niciun război cu nimeni. Vreau doar să precizez anumite lucruri, pentru a nu exista interpretări ulterioare din partea mass-media. Personal, am depus actele de divorț la capătul unei căsnicii de care nu mă voi dezice vreodată și pledez pentru respectarea opțiunilor personale atât din punct de vedere familial, cât și profesional.

Referitor la informațiile prezentate de curând în presă, sunt în măsură să afirm doar faptul că Dumnezeu e peste noi și doar El va decide drumul fiecăruia!”, a spus Laurențiu Reghecampf, în urmă cu câteva zile.