În cadrul unui podcast, Delia a vorbit despre studiile ei, dar și despre meseria pe care o are la bază. Mai exact, se pare că artista ar fi trebuit să ajungă profesoară, ea absolvind Conservatorul, secția Pedagogie.

Totuși, artista susține că nu ar fi avut nervi pentru o astfel de meserie și se bucură de faptul că viața ei a luat-o într-o cu totul altă direcție.

”Am făcut liceul Dinu Lipatti și apoi Conservator, secția Pedagogie. Deci ar fi trebuit să fiu profă, dar nu cred că aș fi avut nervi pentru așa ceva. Știu să explic omului cum să cânte ceva, am învățat asta la «X Factor».

Cum să scoată ce e mai bun dintr-o piesă, ce să își imagineze când cântă. Dar să am răbdare cu toată lumea și să fiu obligată să fac asta, nu aş fi rezistat. Așa că a fost bine că nu am ajuns profesor”, a spus Delia în cadrul unui podcast.

Delia, la un pas de moarte

Totodată, Delia a vorbit și despre unul dintre evenimentele de coșmar prin care a trecut. Se pare că vedeta a fost la un pas de moarte în timpul unei vacanțe din Austria. Delia s-a abătut de la traseu, mergând spre o zonă mai dificilă, dându-și seama în final că nu se mai putea întoarce din locul în care plecase.

Mai exact, se pare că artista a fost la un pas să cadă de pe munte. Deși a fost panicată la început, Delia a mai adăugat că a reușit să depășească cu bine acest moment.

„Era să cad de pe munte! Eram în Austria, m-am abătut de la traseu. I-am zis lui Răzvan să urcăm până într-o zonă de stânci. Am zis că pozele ar arăta foarte bine dacă m-aș duce mai aproape, deși era în afara zonei de traseu. Era cu foarte multe pietre, nu mi-am dat seama la urcare cât e de nasol, nu am mai putut să cobor.

Nu puteam nici să stau în picioare. A fost puțină panică, a fost dubios, îmi făceam tot felul de scenarii”, a spus Delia pentru Antena Stars.