În total, Webhelp recrutează în această perioadă 166 de persoane, în orașele București, Ploiești și Galați. Coform anunțurilor de recrutare postate pe site-ul eJobs, candidații selectați vor beneficia de training plătit, de program flexibil, precum și de un pachet salarial atractiv care cuprinde primă de performanță lunară și individuală, subvenții etc.

Pentru poziția de Customer adviser in telecom with French, din București, sunt scoase la concurs 30 de posturi. Sunt așteptați să-și depună CV-urile cunoscătorii de limba franceză care sunt dispuși să-și asume responsabilități care țin de furnizarea de servicii clienților prin telefon, rezolvarea diferitor probleme care apar și răspunderea la întrebări despre produse.

Dacă ești interesat de acest job, află AICI mai multe detalii.

 

 

Alte cinci posturi își așteaptă candidații în Capitală pentru funcția de Digital writer with German. Candidații trebuie să cunoască foarte bine limba germană. De asemenea, jobul presupune publicarea ofertelor speciale din domeniul turismului, țintirea nevoilor clienților, colectarea de informații și redactarea unor oferte originale.

Mai multe detalii despre acest job, AICI.

 

 

Webhelp România a mai scos la concurs încă 50 de posturi pentru Backoffice adviser with French, în București, care se adresează persoanelor care au un nivel foarte bun de cunoaștere a limbii franceze. În responsabilitatea viitorilor angajați intră acordarea de suport clienților în scris (email, chat, curier), soluționarea diferitelor probleme cu care se confruntă clienții, precum și să răspundă la întrebări legate de produsele achiziționate.

Poți afla AICI mai multe detalii despre această poziție.

 

 

Tot în București Webhelp mai angajează un consilier digital pe limbile franceză și engleză, care să lucreze pentru un client al angajatorului, un grup internațional electronic și de telefonie. Jobul prespune să fii mereu în contact cu clienții, să răspunzi la nevoile lor, să te adaptezi rapid schimbărilor și să ai o atitudine pozitivă.

Poți afla AICI mai multe detalii referitoare la acest post.

 

 

În Ploiești, Webhelp angajează 50 de persoane pe funcția de Client adviser with French, job care presupune cunoașterea bună a limbii franceze. De asemenea, candidații care vor fi angajați vor trebui să acorde suport clienților în convorbiri telefonice sau în scris, să soluționeze diferite probleme semnalate de clienți și să răspundă la diferite întrebări care apar după achiziționarea produselor.

Poți afla AICI mai multe detalii despre acest job și unde să trimiți CV-ul.

 

 

La Galați, compania caută să angajeze 30 de persoane care să lucreze în calitate de consilier clienți în limba franceză. Responsabilitățile principale vor fi să le acorde ajutor clienților prin intermediul telefonului sau în scris, să rezolve diferite probleme care vin din partea clienților și să răspundă la întrebări despre produsele companiei.

Află AICI mai multe detalii despre aceste joburi de la Galați.

 

 

Tot în Galați, Webhelp așteaptă aplicațiile doritorilor să ocupe una dintre cele cinci poziții de Digital writer în italiană, scoase la concurs. Postul presupune publicarea ofertelor speciale în domeniul turistic, targetarea nevoilor clienților, colectarea de informații și redactarea unor oferte originale și publicarea acestora.

Poți afla AICI mai multe detalii referitoare la acest job și la depunerea CV-ului.