Derek a povestit experienţa trăită pe blogul său personal de călătorii. După ce a zburat mai mulţi kilometri cu Singapore Airlines a reuşit să-şi rezerve un loc în aeronava de lux. Când a ajuns la aeroport a observat că există o poartă specială pentru pasageri care zboară la clasa de lux.

După ce a trecut prin câteva pasaje secrete şi a fost escortat de numeroase persoane, Derek a ajuns în camera privată. Când a intrat în această încăpere personalul ştia toate detalii despre el. Chiar dacă nu îi era foame, tânărul a comandat sampanie şi pui pe baza recomandărilor primite anterior.

După, a urmat îmbarcarea. Acesta a fost condus către locul său care semăna cu un apartament. După ce şi-a ales locul a fost întrebat dacă doreşte să i se aducă un exemplar din fiecare ziar de la bord. Ulterior, a făcut cunoştinţă cu personalul de la bord. Derek a aflat că în avion erau doar 3 pasageri în 12 camere, ceea ce ar fi putut să-i permit să-şi aleagă mai multe camere.

În acest timp, tânărul a început să verifice dotările de la bordul navei. El a găsit un set de căşti Bose, un kit cu apă de colonie Salvatore Ferragamo, şi pijamale, pături, papuci de la Givenchy.

În momentul în care tânărul antreprenor a comandat o cafea, acestuia i s-a adus un meniu destul de bogat din care să aleagă. După cafea, a urmat un ceai, acompaniat de povestea acestei băuturi. După ce Zaf, însoţitorul de zbor care îi stătea lui Derek la dispoziţie, i-a recomandat cafeaua şi ceaiul tânărul i-a cerut să-i recomande şi un film. The Grand Budapest Hotel a fost varianta propusă de Zaf.

În acest timp a urmat ospăţul culinar. Prima dată a venit caviarul cu homar şi salată. A urmat foie gras cu fenicul şi salată de portocale, iar felul principal a fost supa de peşte cu tăiţei. Desertul a fost o prăjitură bavareză cu căpşuni.

După masă a urma o plimbare prin nava A380. Când s-a întors la locul lui, Derek a observat că era timpul pentru somn, de aceea camera lui a fost transformată în dormitor. Spaţiul a devenit confortabil şi numai bun pentru a trage un pui de somn. Personalul verifica dacă mai avea nevoie de ceva o dată la 3 minute, dar pentru a nu fi deranjat trebuia să apese un simplu buton.

Dimineaţa a urmat un mic-dejun pe măsură. Derek a fost servit cu homar tras prin unt cu sparanghel, asezonat cu sos de roşii şi vin, şi orez cu şofran. A urmat al doilea fel de mâncare comandat înainte de a se urca în avion. După aceea a fost servită carnea de vită preparată de celebrul bucătar Alfred Portale.