Elena Băsescu a lansat o afacere online, cu hăinuțe pentru copii care să se asorteze cu cele ale părinților. Ea a spus că experiența de mămică a trei copii a ajutat-o foarte mult și că totdeauna să fac ceva ce are legătură cu ei. “Hainele nu sunt doar pentru mamă-fiică, ci și pentru mamă-fiu”, a mărturist mezina fostului președinte.

Ideea i-a venit la botezul micuței Sofia, când și-ar fi dorit să se poată asorta cu fiica sa. ”Acum, Sofia este mare și vrea să fie ca mama. A început să-mi ia pantofii, dar i-am explicat cât este de periculos, să nu se accidenteze. Sofia este la vârsta la care vrea să schimbe cât mai multe ținute”, a povestit Elena Băsescu în emisiunea ”La Măruță” de la PRO TV, la sfârșitul anului trecut.

Ea a menționat că hainele sunt gândite pentru a avantaja orice tip de siluetă. ”Eu știu foarte bine ce greu este să găsești o ținută pentru un eveniment după ce ai născut”, a spus aceasta.

Hainele nu sunt singura preocupare a Elenei Băsescu. Ea este implicată și în afacerile din domeniul culinar ale iubitului ei, Cătălin Tomată. Este vorba de o pizzerie și de un pub, iar Elena se ocupă, în mod special, de promovare

Elena și Cătălin au împreună o fetiță, Anastasia, născută pe 4 iunie 2018. Elena Băsescu mai are doi copii din căsnicia de 4 ani cu Bogdan Ionescu, pe Sofia Anais şi pe Traian Junior.