Floyd Mayweather, în vârstă de 41 de ani, a spart o groază de bani înainte de Black Friday, scrie Digi Sport.

Campionul mondial de box s-a prezentat într-un magazin de bijuterii din Beverly Hills, unde a cumpărat un inel cu diamante de 30 de carate, pe care a dat 2,3 milioane de dolari. Pe lângă acesta, americanul, care s-a retras neînvins din box, și-a mai achiziționat o brățară de 2,5 milioane de dolari, un colier cubanez din aur galben de 2 kg și trei ceasuri.

În total cumpărăturile lui Floyd Mayweather din magazinul bijutierului Peter Marco, au însumat 5,3 milioane de dolari. Sportivul nu a plătit cu bani gheață, deși uneori mai postează pe Internet valize întregi cu bani, ci a scris cecuri pentru bunurile achiziționate.

Chiar dacă a cheltuit peste 5 milioane de dolari, fanii lui Floyd Mayweather nu au rămas impresionați. Asta pentru că în trecut americanul a dat 18 milioane de dolari pe un singur ceas, iar în urmă cu căteva luni a achiziționat câteva mașini pe care a dat 2 milioane de dolari, apoi și-a făcut apariția la un meci din NBA cu un inel pe care a dat 10 milioane de dolari!

De asemenea, americanul a postat pe rețelele de socializare un clip video în care își prezintă noua achiziție, o casă ultraluxoasă. Mayweather nu a arătat imagini din interior și nini nu a precizat unde se află noua sa locuință, care se adaugă și celei cumpărate anul trecut, în luxosul cartier Beverly Hills (California). Aceasta a costat 18 milioane de dolari și are 6 dormitoare, 9 băi, o sală de teatru uriașă și o sală mare de oaspeți.

Mai multe detalii pe Digi Sport.