Antena 3 a încercat să rupă audienţele cu invitatul serii de luni. Şeful PSD, Marcel Ciolacu a fost invitatul special al serii la televiziunea de ştiri. Acum au apărul şi cifrele de audienţă la nivel naţional.

Ce audienţă a făcut Ciolacu la Antena 3?

Bătălia audienţelor a fost câştigată per total de către cei de la România TV în seara de luni. Chiar din prime-time, de la ora 2o.00, România TV a fost peste Antena 3, la nivel naţional, conform cifrelor de audienţă consultate de către capital.ro.

La ora 20.00, la Antena 3, a început emisiunea Subiectiv cu Răzvan Dumitrescu, în timp ce la RTV era deja emisiunea România la Raport. Pe primele sloturi de audienţă, până la 20.45, RTV a avut constant 2 audienţă, chiar şi peste 2, în timp ce Antena 3 a fost în spatele rivalilor.

La ora 21.00, odată cu începerea emisiunii Sinteza Zilei, cifrele de audienţă s-au echilibrat. În primele 45 de minute, România la Raport a continuat să fie peste Antena 3, acolo unde ajunsese şeful PSD, Marcel Ciolacu. România TV a avut pe parcursul orei 21.00 constant peste 2 rating, în timp ce Mihai Gâdea a reuşit doar să se apropie de rivali.

Doar pe final de ora 21.00, Antena 3 a reuşit să câştige un sfert de oră de audienţă în faţa celor de la România TV. Totuşi, şi de la ora 22.00 România TV a fost constant peste Antena 3. Doar pe final de ora 22.00, Antena 3 a reuşit să-şi mai adjudece un slot de audienţă. Totuşi, ora 23.00 a fost mai bună pentru Antena 3 care a reuşit să câştige bătălia audienţelor.

Ştirile România TV, la acelaşi nivel cu Mircea Badea

Totuşi, de la ora 23.00 şi până la ora 1.00, la România TV a fost jurnal de ştiri. Antena 3 a continuat cu o nouă emisiune de forţă. După Sinteza Zilei a urmat emisiunea lui Mircea Badea, în gura presei, care a fost la acelaşi nivel de audienţe cu Ştirile România TV.