Ministrul de Finanțe din guvernul demis al Vioricăi Dăncilă, Eugen Orlando Teodorovici, care astăzi și-a încheiat în mod oficial activitatea la minister, în urma învestirii noului guvern, a postat pe internet un text care se vrea un fel de bilanț și mesaj de rămas bun, în același timp.

”Nu este un mesaj de rămas bun, ci unul de la revedere.

Pentru că nu voi părăsi decât o funcție, dar nu și legătura trainică, atât profesională, cât și umană, pe care nimeni și nimic nu o va putea distruge vreodată. Pentru că nu este decât finalul celui de-al doilea mandat de ministru al finanțelor și finalul unei perioade de muncă intensă, de discuții și negocieri aprinse, de satisfacții imense alături de oameni și de profesioniști dedicați și devotați misiunii lor de slujitori ai administrației și ai finanțelor acestei țări”, a scris luni seară Orlando Teodorovici, pe pagina sa de Facebook.

”Dragi și stimați colegi, parteneri și colaboratori, vă mulțumesc pentru profesionalismul, fermitatea și onestitatea voastră, dar și pentru perseverența de care ați dat dovadă, oricât de dificil și incomod am fost uneori, de multe ori… pentru voi.

Un gând special adresez mediului de business, pentru excelenta colaborare în promovarea măsurilor atât de necesare dezvoltării afacerilor”, a adăugat el.

”Nu în ultimul rând, îi asigur pe toți contribuabilii, cărora le doresc să fi înțeles buna mea intenție în a aduce schimbările în calitatea relației cu ANAF, că interesul meu pentru susținerea măsurilor de reformare a acestei instituții va fi cu atât mai susținut de acum înainte.

Tuturor vă doresc numai bine și să continuați așa cum am stabilit. Să continuați să insistați!

La revedere și pe curând!”, și-a încheiat mesajul fostul ministru. Puteți citi mai jos întreaga postare: