Cazul Caracal este zilnic dezbătut iar presa vine cu diverse variante asupra modului în care a acționat criminalul de la Caracal. Tot zilnic, este comentată în termeni duri reacția polițiștilor care s-au implicat, în prima fază, în caz. Toată această stare de fapt a creat o stare de tensiune maximă.

Un poliţist din Bucureşti, aflat în concediu, a fost atacat de doi indivizi în Tecuci, judeţul Galaţi. Potrivit informațiilor, agresorii i-ar fi reproşat bărbatului modul în care a intervenit Poliţia în cazul Caracal.

Surse apropiate anchetei, citate de Digi 24, au spus că atacul a avut loc aseară, după ce doi bărbați au văzut în mașina victimei o caschetă de polițist. Aceleași surse susțin că între agresori și polițist au existat mai multe replici, inclusiv acuzații legate de intervenția polițiștilor în cazul Caracal. Agresorii au lovit mașina victimei și când aceasta a solicitat explicații, a fost atacată de doi bărbați, cu pumnii și picioarele, unul dintre aceștia având un cuțit. La fața locului a fost solicitată prezența trupelor speciale, iar agresorii au fost imobilizați și, ulterior, reținuți.