Claudiu Manda a fost ales de Liviu Dragnea să reprezinte PSD la Bruxelles. Darul președintelui PSD nu s-a oprit, însă aici. El a anunțat, vineri, la Craiova, că și-l dorește drept naș pe acesta, împreună Olguța Vasilescu.

Soțul Olguței Vasilescu ocupă funcția de vicepreședinte al Senatului și conduce Comisia de control a activității SRI. Conform declarației sale de avere, acesta deține un teren în comuna Vărvoru de Jos, dobândit în 2001. El are o casă în comuna menționată anterior de 84 de metri pătrați. Soțul Liei Olguța Vasilescu are în proprietate și un autoturism Mercedes Benz (an fabricație 2017), luat în leasing anul trecut. Senatorul PSD are un cont în lei deschis la Banca Transilvania, în valoare de 34.040 lei. El a acordat un împrumut în nume personal, în valoare de 294.750 de lei către SC Imoband Oltenia SRL. Claudiu Manda nu și-a notat în declarația de avere doar câștigurile ci și datoriile. . El are credit luat de la BCR în valoare de 124.635 de lei, scadent în 2023 și un împrumt contractat în anul 2013 de la o persoană fizică, în valoare totală de 60.000 de lei.

Calitatea de senator i-a adus venituri considerabile lui Claudiu Manda. Acesta a încasat un salariu de 146.242 lei anul.

Claudiu Manda și Lia Olguța Vasilescu a făcut petrecere mare de nuntă, reușind să strângă în urma evenimentului 200.000 de euro. Fostul primar al Craiovei a spus că banii vor fi folosiți pentru achitarea unui împrumut luat de Claudiu Manda pentru cumpărarea unei case din centrul municipiului Craiova.