Concertul din Bucureşti face parte din turneul de promovare al celui mai nou material discografic al trupei, "I’m With You".

Accesul pe stadion se va face începând cu ora 17:00 prin trei intrări: bulevardul Basarabia, strada Maior Coravu şi strada Pierre de Coubertin. Biletul achiziţionat pentru acest concert permite accesul o singură dată în stadion, până la finalul programului. Cei care părăsesc zona de concert şi doresc să reintre vor fi nevoiţi să cumpere un bilet nou.
În deschidere vor cânta trupele AAAK şi Grimus, urmând ca după lăsarea întunericului, rockerii americani să urce pe scenă.
Membrii Red Hot Chili Peppers au cerut o cameră de relaxare în spatele scenei, care să fie aerisită, luminată natural şi să aibă draperii, covoare şi multe plante verzi. Trupa mai doreşte două cabine separate, izolate fonic, în care Chad Smith, toboşarul trupei, şi solistul Anthony Kiedis să poată repeta în voie cu o oră înainte de show-ul de pe Arena Naţională.
Înfiinţat în urmă cu aproape 30 de ani, de Flea (chitară bas) şi Anthony Kiedis (solist), grupul californian Red Hot Chili Peppers a devenit unul dintre cele mai apreciate nume din rockul anilor ’90.

Trupa a lansat până în prezent 10 albume şi a vândut mai mult de 70 de milioane de discuri, câştigând de mai multe ori discul de platină şi şapte premii Grammy.
Sursa: Agerpres