Cătălin Măruță a reacționat la aluziile răutăcioase

Cătălin Măruță a replicat cu duritate, nemulțumit de zvonurile conform cărora fiul său, David, ar semăna cu Jean de la Craiova. Prezentatorul de la Pro TV s-a exprimat în mod vehement față de ironiile răutăcioase privind asemănarea dintre David și manelistul Jean de la Craiova. Această reacție survine după ce și fiica sa a fost „hărțuită” online în urma debutului său în lumea filmului.

jean de la craiova
Jean de la Craiova. Sursa foto: Facebook

După ce fiica lui Cătălin Măruță și a Andrei a debutat în filmul „Tati part-time”, aceasta a devenit ținta criticilor dure din partea unor internauți. Această situație a deschis poarta unor glume nepotrivite și la adresa fiului lui Măruță, David, despre care unii au afirmat că ar avea asemănări cu Jean de la Craiova.

Prima dată, ironiile au fost la Cronica Cârcotașilor

Ironiile privind asemănarea dintre David, fiul lui Măruță și al Andrei, și cântărețul de manele Jean de la Craiova au început cu ani în urmă. Prima și prima dată, asemănarea a fost menționată la emisiunea „Cronica Cârcotașilor”, de la Prima TV. Până acum prezentatorul PRO TV nu a acordat atenție acestor remarci. Acum însă a simțit nevoia să ia atitudine. Mai ales acum când situația pare că a escaladat și a devenit dificil de gestionat.

Fiica lui Cătălin Măruță, Eva, a fost subiectul unor atacuri online în urma debutului său în cinematografie. Acum fiul prezentatorului, David, se confruntă cu un val de ironii răutăcioase. Pe platformele de socializare, au apărut glume nepotrivite. Ele se referă la asemănarea dintre fiul lui Măruță și Jean de la Craiova. Cătălin Măruță a decis să riposteze printr-un mesaj ferm adresat haterilor.

„Legat de fotografia care circulă pe net. Oameni buni, poate unii dintre voi sunt părinți, poate unii dintre voi au părinți normali. Adică părinți care se duc la muncă, părinți care își văd de treaba lor, care se gândesc să aibă grijă de copii, etc. Și pentru oamenii care scriu că David seamănă cu Jean de la Craiova, pentru voi este o satisfacție, este o bucurie, vă ajută pe voi treaba asta, vă face să vă simțiți mai bine?”, a spus Cătălin Măruță.