Cătălin Botezatu, unul dintre cei mai renumiți designeri din România, s-a făcut remarcat prin creațiile vestimentare spectaculoase, pe care le prezintă la cele mai cunoscute show-uri de modă atât din țară, cât și de peste hotare. Însă, Botezatu s-a confruntat în ultima vreme cu mari probleme de sănătate, ceea ce l-a determinat să își facă testamentul. Acesta își dorește ca cineva să îi ducă numele mai departe. În plus, faimosul designer a precizat că averea lui se ridică undeva la 100 de milioane de euro.

În plus, Botezatu a spus că sunt două persoane care vor beneficia de banii lui, însă momentan ei nu știu asta. În ceea ce privește brand-ul pe care și l-a creat cu multă sârguință, Botezatu a declarat că oamenii cu care lucrează se vor ocupa de asta. Nicidecum copii săi. Potrivit creatorului de modă, ei nu sunt în stare să îi ducă numele mai departe și nici nu își dorește asta.

Botezatu face dezvăluiri despre momentul în care va muri

„Sunt câțiva oameni care vor duce mai departe numele ”Botezatu” sau cel puțin asta cred eu. Știu exact ce trebuie să fac. Sunt oameni care vor beneficia de bani, oameni necunoscuți care sunt amărâți. Sunt instituții care vor beneficia de bani, atât în țară cât și în stăinătate.

Există două persoane dragi mie care vor avea de câștigat lucruri materiale și aici mă refer strict la partea financiară. Cele două persoane la care mă refer habar nu au de acest lucru și nu cred că se vor gândi la asta.(..)

Copiii mei nu cred că sunt în stare să ducă mai departe numele meu. Și nici nu îmi doresc acest lucru. Presupuși copii, care există sau care vor veni de aici în colo nu îmi vor duce numele mai departe. Acest lucru îl vor face oamenii cu care am început să lucrez, care știu să facă afaceri și fashion”, a declarat Cătălin Botezatu, informează B1.