Cătălin Botezatu, dezvăluiri neașteptate despre Bianca Drăgușanu! Designerul vestimentar a trebuit să facă un top al femeilor din România, în funcție de preferințele lui.

Astfel, acesta a explicat că o plasează pe fosta lui parteneră pe locul al treilea dintr-un motiv complet neașteptat.

Cătălin Botezatu, dezvăluiri neașteptate despre Bianca Drăgușanu

„Când va afla, mă va suna instant, mă va face cu ou și cu oțet. Dar, ea știe că sentimentele mele pentru ea vor fi veșnice, până la capăt, și că va putea conta pe mine. Are picioare lungi, frumoase, ca bețele de troleu.

Are multe operații estetice, dar nu aberante, nu e o păpușă gonflabilă, cum zic oamenii răi. Nu și-a scos coastele, nu și-a lungit picioarele, și-a pus sâni și și-a reparat dantura. Am pus-o pe locul al treilea pentru că exagerează cu buzele, nu sunt pentru mărirea exagerată, cum e cazul ei, nu-mi place.

Da, și Bianca și-a mărit și posteriorul, chiar dacă și înainte arăta bine. Acum arată însă și mai bine, așa că «Trăiască cine i l-a mărit!»”, a declarat Cătălin Botezatu pentru impact.ro

Dezvăluiri despre Bianca Drăgușanu

De asemenea, renumitul designer a mai mărturisit și că Bianca Drăgușanu este o mamă foarte bună, dar și o femeie de afaceri pricepută.

„Bianca a trecut prin cea mai spectaculoasă transformare a unei vedete din show-biz. La început, a fost «Blonda lui Bote». Mă bucur că, în timp, a putut deveni și altcineva, a învățat multe și de la mine, dar și de la viață.

Bianca este o mamă bună, o femeie de afaceri pricepută, face lucruri de calitate, a evoluat. Și-a făcut banii ei, din reclame, din imagine, din atelierul de creație, în care muncește foarte mult. Oamenii sunt răi, când o critică”, a mai spus Cătălin Botezatu pentru sursa menționată.