Cătălin Botezatu, Revelion la Miami

La 57 de ani, Cătălin Botezatu a făcut o alegere importantă în apropierea sărbătorilor. Designerul urmează să părăsească în curând România și să călătorească în America, unde are planificată o ședere, cel mai probabil, de o lună. Botezatu intenționează să își sărbătorească Revelionul în Miami, dar planurile sale includ și alte destinații notabile. Următoarea oprire va fi la Tulum, în Mexic, unde designerul are în plan să participe la diverse evenimente de marcă.

„Vreau să mă retrag minim o lună, să plec din țară. Pe la mijlocul lui decembrie o să plec la New York, după care am să merg la Las Vegas, apoi la Miami. Acolo am să fac Revelionul. Apoi plec la Tulum, în Mexic. 2024 sună răsunător, pentru că o să înceapă cu multe acțiuni. Cele mai importante sunt legate de exterior. New York, în februarie, Paris, în martie, Atena, la sfârșitul lui martie.

Totul este repetitiv, de două ori pe an se merge la New York, Paris, Atena, primăvară-vară-toamnă. Dubai, categoric, pentru că anul trecut am fost de trei, patru ori și am făcut prezentări spectaculoase”, spune Cătălin Botezatu, pentru Unica.

Nu are timp de relații

Deși are câteva proiecte profesionale bine definite, în viața sa amoroasă, Cătălin Botezatu adoptă o atitudine de trăire în prezent. El afirmă că relațiile cu femeile sunt trecătoare, în timp ce prieteniile sunt cele care rezistă întotdeauna. Designerul nu se consideră adeptul iubirii eterne și susține că legăturile romantice vin și pleacă, în timp ce prieteniile au o stabilitate mai mare în viața sa. El spune că nu are timp de iubit și că cine spune că e îndrăgostit „forever” e un ipocrit.

„Nu am timp de așa ceva. E o ipocrizie să spui sunt îndrăgostit forever, veșnic, și dragostea asta durează la infinit. E așa, ca niște pastile pe care le iei din când în când, ca niște capsule de care te bucuri, trăiești în bula aia și pe urmă se sparge. Vezi realitatea, o iei de la capăt.

Suntem veșnic îndrăgostiți, de meserie, de oameni, de părinți, de câte cineva. Asta nu durează. Cred că cea mai importantă iubire este cea pentru prietenii tăi, pentru că femeile vin în viața noastră și pleacă, fie că e soție, amantă, iubită. Prietenii adevărați rămân forever și eu mă pot lăuda că am ceva prieteni adevărați”, adaugă el pentru sursa de mai sus.