Gabriela Cristea și Cătălin Botezatu, împreună! Puțini își aduc aminte că în urmă cu 30 de ani, când amândoi erau la început de carieră, au apărut într-o reclamă pentru pantofi.

Gabriela Cristea și Cătălin Botezatu, împreună într-un spot publicitar

În anii ’90, când erau foarte tineri, Gabriela Cristea și Cătălin Botezatu au fost protagoniștii unui spot publicitar. Înainte de a deveni prezentatoare TV, ea a cochetat cu modellingul, obținând astfel o colaborare cu designerul vestimentar.

Cei doi au fost imaginea unui brand de pantofi și au apărut într-o adaptare modernă a basmului „Cenușăreasa”.

Cătălin Botezatu a jucat rolul prințului care se îndrăgostește de Cenușăreasa, adică Gabriela Cristea. Contrastul dintre ei este unul foarte interesant, ea părând o puștoaică rebelă, iar el un tânăr inocent.

Ei bine, spre deosebire de basmul Fraților Grimm, Cenușăreasa nu își pierde pantoful și nu se lasă cucerită de prinț.

reclamă TV cu Gabriela Cristea şi Cătălin Botezatu
SURSA FOTO: Viva
reclamă TV cu Gabriela Cristea şi Cătălin Botezatu
SURSA FOTO: Viva

Reclama a fost realizată de Graffiti/BBDO, prima agenție de publicitate înființată în România după decembrie 1989.

Gabriela Cristea a cochetat cu modellingul

Înainte de a deveni prezentatoare TV, Gabriela Cristea a cochetat cu modellingul. Vedeta a spus că părinții ei nu au susținut-o în acest sens, din cauza prejudecăților existente la vremea aceea.

„Părinţii nu erau mândri când m-au văzut la televizor. Era mentalitatea aia cu femeile care apar la televizor sunt femei uşoare. Ei şi-ar fi dorit, dacă tot am făcut liceul de coregrafie, să fiu balerină. A fost o presiune foarte mare pentru mine.

Ce am avut eu, ce am simţit eu. Mi-am luat adio, bineînţeles. Am avut o relaţie apropiată cu mama. Eu o să vreau să am o relaţie mult mai apropiată cu fiica mea. Ceva a lipsit.

Tata nu şi-a cunoscut nepoata. Nu doresc eu asta pentru că nu doresc. Sunt alte lucruri mai grave. Lucruri pe care el nici nu le conştientizează. Făcând circul pe care l-a făcut la televizor probabil că nu conştientizează. Nu înţelege.

Consider că vreau ce e mai bine pentru copilul meu. Toate rănile se închid, rămân cicatrici”, a declarat ea acum ceva vreme, potrivit Click!.

Prezentatoarea TV nu a venit la înmormântarea mamei sale

Amintim că recent, Gabriela Cristea a dezvăluit motivul pentru care nu a fost alături de mama sa pe ultimul drum. Prezentatoarea TV a făcut, totodată, dezvăluiri dureroase în legătură cu tatăl său și viața ei înainte de a împlini 18 ani.

La frageda vârstă de 18 ani, Gabriela Cristea a decis să ia viața în piept și să rupă orice legătură cu părinții săi. În ciuda faptului că acum are 49 de ani, relația cu cei care au adus-o pe lume a rămas la fel de tensionată și dificilă. Mai multe despre acest subiect puteți citi aici.