Cătălin Botezatu a avut o idilă cu Elena Ceaușescu?

Cătălin Botezatu, idilă cu Elena Ceaușescu? În timpul regimului comunist, s-a făcut remarcat ca și model. A câștigat admirația soției lui Nicolae Ceaușescu când participa la prezentările de modă private organizate de către aceștia.

Între el și Elena Ceaușescu se crease o prietenie. După căderea regimului comunist însă , s-a speculat că între creatorul de modă și Elena Ceaușescu a fost mai mult de atât.

„Elena Ceaușescu m-a plăcut din prima și, de fiecare dată, mă voia în prezentările private și spunea că vrea ca eu să îi dau eu buchetele de flori! Eram deja manechinul favorit al familiei, lucru care, recunosc, m-a ajutat…”, a declarat el cu ceva timp în urmă.

Creatorul de modă nici nu a negat, nici nu a infirmat zvonurile

Amintim că în această toamnă, în emisiunea „40 de întrebări” cu Denise Rifai, Cătălin Botezatu a fost întrebat dacă a avut o relație cu Elena Ceaușescu. Creatorul de modă nici nu a confirmat, nici nu a negat, preferând să treacă la următoarea întrebare.

„Toate prezentările de care tu vorbești erau private. Și la aceste prezentări participau toți colegii mei și colegele mele. Într-adevăr, da, eram unul din preferați, eu știu manechini care ofereau flori doamnei Elena Ceaușescu. Da, se făceau niște controale drastice tuturor manechinelor de a intra în această prezentare, de către cei din sistemul de securitate. Iar la ultima întrebare (dacă a fost amantul Elenei Ceaușescu), lasă-mă să nu îți răspund. Altă întrebare”, a explicat acesta.

Nu a fost ușor să fie preferatul Elenei Ceaușescu

De asemenea, în urmă cu mai mulți ani, a recunoscut că nu a fost ușor să fie preferatul Elenei Ceaușescu. Ca de fiecare dată, nu a spus clar dacă între ei ar fi existat mai mult decât o prietenie. Potrivit creatorului de modă, „un bărbat adevărat nu spune niciodată ce femei a avut”. A recunoscut însă că prin patul său au trecut multe femei celebre, unele dintre ele chiar și măritate.

„Au urmat și intimități, dar mai târziu… Dar nu era ușor să fiu preferatul Elenei Ceaușescu. Am avut șansa să mai merg, să mai beau câte o cafea prin Palatul Primăverii.

S-a scris că am fost amantul Elenei Ceaușescu, ce pot să spun eu e că am avut o relație foarte specială, dar un bărbat adevărat nu spune niciodată ce femei a avut. Prin patul meu au trecut foarte multe femei celebre, cu soți celebri, sau măritate în acel moment”, a spus el într-un interviu pentru Fanatik.

A făcut avere din modelling

În cadrul aceluiași interviu, Cătălin Botezatu a spus că a strâns o avere frumușică din modelling, în perioada regimului comunist. Contractele sale erau atât de profitabile, încât ar fi putut să-și cumpere o nouă mașină după fiecare prezentare de modă.

În timpul regimului comunist, meseria de model sau manechin era râvnită de toată lumea. Persoanele care practicau această meserie aveau nenumărate oportunități de a pleca din țară, dar și câștigau mult mai mult decât un om de rând. De exemplu, Cătălin Botezatu a început la vârsta de 18 ani,