iPhone 5, cel mai nou terminal iPhone va fi disponibil la Orange, liderul pieţei teleco începând de vinerea viitoare, potrivit datelor de pe site-ul operatorului. Telefonul este disponibil în mai multe variante de abonament după cum urmează:

  • iPhone 5 de 16 GB costă la Orange 369 de euro cu abonamentul Panteră 31 şi 269 de euro cu abonamentul Panteră 51
  • iPhone 5 de 32 GB costă 469 de euro cu abonamentul Panteră 31 şi 369 de euro cu abonamentul Panteră 51
  • iPhone 5 de 64 GB costă 569 de euro cu abonamentul Panteră 31 şi 469 de euro cu abonamentul Panteră 51
  • iPhone 4 de  8GB costă 219 euro cu abonamentul Panteră 31 şi 89 de euro cu abonamentul Panteră 51
  • iPhone 4S costă 319 euro cu abonamentul Panteră 31 şi 179 de euro cu abonamentul Panteră 51.

Pe site-ul Orange nu este specificat cât costă telefonul fără abonament.
Fanii iPhone 5 pot alege dintr-o gamă de peste 40 de accesorii, precum huse, carcase, folii de protecţie a ecranului, adaptoare şi cabluri. Orange oferă în exclusivitate accesorii pentru iPhone 5 de la trei branduri de renume: Kenzo, Accessorize şi Zadig & Voltaire.

Clienţii Orange au posibilitatea de a achiziţiona iPhone 5 şi accesoriile dorite inclusiv cu plata în 6 rate lunare, cu avans 0, prin intermediul cardurilor de credit BRD Finance, Banca Transilvania sau Card Avantaj de la Credit Europe Bank.

Orange lansează şi o nouă versiune a aplicaţiei Contul Meu, optimizată pentru iPhone 5,  disponibilă în App Store, începând de astăzi. Atât clienţii cu abonament cât şi clienţii PrePay au acces rapid la toate informaţiile legate de numerele pe care le deţin, pot accesa lista de convorbiri, pot reîncărca orice cartelă Orange PrePay sau îşi pot activa şi dezactiva opţiuni şi servicii. De asemenea, cei care doresc să plătească online factura, au acces în aplicaţie la valoarea şi scadenţa ultimei facturi pentru fiecare dintre abonamentele deţinute. În plus, aplicaţia Contul Meu oferă clienţilor posibilitatea să găsească cele mai apropiate magazine Orange, folosind GPS-ul telefonului, şi oferă review-uri despre cele mai noi smartphone-uri.

Toţi utilizatorii de smartphone, indiferent de sistemul de operare pe care îl utilizează, au acces la Contul meu Orange şi, din browserul telefonului, la adresa m.orange.ro/contul-meu sau în secţiunea Cont din Portalul Orange pe mobil, m.orange.ro.

În curând Orange va lansa programul de Buy Back pentru versiunile anterioare ale telefoanelor iPhone. Astfel, clienţii Orange vor putea primi până la 200 de euro pentru un model anterior de iPhone, pe care îi pot utiliza pentru a achiziţiona iPhone 5 sau alte telefoane din oferta Orange pentru clienţii existenţi.