A fi reprezentant Oriflame este un job part-time, însă, dacă îi aloci timp și energie, poți avea câștiguri consistente. Câștigurile la acest job sunt în funcție de vânzări și variază între un comision de 23% și 40%. În plus pe lângă banii din comisioane, compania mai oferă și cadouri importante, potrivit anunțului de recrutare postat pe site-ul eJobs.ro.

Poți ști de pe acum ce câștiguri vei avea dacă vei vinde produse Oriflame. Pentru comenzi cuprinse între 70 lei și 300 lei, comisionul este de 23%. Pentru comenzile în valoare de 300-600 lei, vei încasa un comision de 30%, iar pentru comenzile ce depășesc valoarea de 600 lei comisionul urcă până la 40%. Astfel, dacă vinzi produse în valoare de 700 lei, vei primi un comision de 280 lei.

Produsele vor fi livrate la adresa specificată de tine și vei primi premii de bun venit și premii de loialitate. Îți poți crește câștigurile și mai mult dacă îți mărești echipa înscriind alte persoane.

Află AICI ce trebuie să faci ca să te înscrii și să primești pachetul cu care poți începe să câștigi bani din vânzarea produselor Oriflame.