Mecanicul auto l-a surprins pe Florin Călinescu, care a apăsat Golden Buzz-ul în etapa audiţiilor și a câştigat marele premiu de 120.000 de euro.

Radu Palaniţă  a dezvăluit, într-un interviu pentru „Adevărul“, ce va face cu banii câştigaţi și ce se va întâmpla cu job-ul lui odată cu debutul în muzică.

Se pare că cea mai mare investiție a mecanicului va fi o casă, deoarece până în prezent, acesta a locuit cu chirie.

„Pentru mine, cea mai importantă investiţie va fi să-mi cumpăr o casă, momentan stau în chirie, aşa că-mi va asigura un mare confort.

Apoi, cu o parte din bani vreau să-mi ajut familia şi o parte o voi folosi pentru a ajuta o familie care are nevoie de sprijin”, a declarat Radu.

Rămâne mecanic auto

Deşi muzica este marea sa pasiune, Radu Palaniţă spune că va lucra în continuare ca mecanic auto, meserie pe care a învăţat-o de la tatăl lui şi pe care o practică încă de la 14 ani.

„Am continuat să lucrez şi voi continua şi de acum înainte. Nu-mi doresc să renunţ la meseria mea. Dacă voi ajunge să am o carieră dezvoltată în zona de muzică, probabil voi lăsa meseria de mecanic pe planul doi.

Cu toate acestea, este o pasiune majoră şi ceea ce ştiu nu-mi poate lua nimeni pe mai departe”, a adăugat acesta.

Radu Palaniță a câștigat marele premiu de 120.000 de euro de la „Românii au talent“, în finala celui de-al zecelea sezon, de vineri, 29 mai. Pe locul doi, premiat cu 20.000 de euro, s-a clasat Siena Vuşcan (10 ani), iar locul trei, premiat cu 10.000 de euro, a fost ocupat de pianistul Mihai Ţigaret (13 ani).