Vlad Ciobanu, în vârstă de patru ani, este din Chișinău și a reușit la show-ul „Românii au talent” să impresioneze atât pe jurați cât și pe milioane de români. El a reușit să câștige un premiu de 10.000 de euro pe lângă ropotele de aplauze și cei patru „da” din partea juraților, scrie playtech.ro.

În cadrul preselecției i-a lăsat fără replică pe jurați după ce a recitat poezia „Unire, frați români”. Dar aceasta nu este singura poezie pe care micul concurent o știe. Încă de la vârsta sa fragedă, Vlad cunoaște aproape 100 de poezii, pe care le-a învățat de la tatăl său care-i recita versurile. Prima poezie a învățat-o la doi ani și jumătate, în timp ce alfabetul îl cunoaște de la doi ani. Știe să scrie, cu majuscule ce-i drept și băiețelul se descurcă și să citească.

Părinții l-au mutat de la grădiniță

Părinții i-au creat băiatului un cont pe platforma Youtube, care, până în prezent, unde a reușit să depășească 1 milion de vizualizări. Tatăl lui Vlad este jurist, iar mama sa este coregraf. Băiețelul are și un frățior mai mic, în vârstă de un an. Printre poeziile preferate de micuț se numără cele scrise de Florin Piersic, motiv pentru care părinții se gândesc să îl îndrume spre actorie. De asemenea, părinții lui Vlad au fost nevoiți să-l mute pe acesta de la grădiniță pentru că nu mai era de nivelul său.