Janni Alexandridis este câștigătorul sezonului 12 al emisiunii culinare „Chefi la cuțite”. El a reușit să pună mâna pe marele premiul în valoare de 30.000 de euro. În finală, tânărul de 23 de ani a concurat împotriva altor concurenți talentați, Ioana Dehelean și Valentin Timofte. În cele din urmă, Janni a reușit să obțină cel mai mare punctaj.

Janni Alexandridis, reacție după câștigarea Chefi la cuțite

Janni Alexandridis a împărtășit bucuria victoriei cu fanii săi prin intermediul rețelelor de socializare. După ce a câștigat competiția, el a postat un mesaj pe Instagram, însoțit de o imagine cu trofeul și ceilalți concurenți din show. Mesajul său a fost plin de emoție și recunoștință față de toți cei care l-au susținut pe parcursul sezonului.

„Chefi la cuțite sezon 12 a fost cea mai frumoasă și, în același timp, cea mai grea experiență din viața mea. Sunt mereu recunoscător pentru asta, dar voi face 100% tot posibilul pentru a folosi cât mai bine această victorie pentru a ajunge în vârf. Aș dori să mulțumesc întregii mele echipe pentru tot, ne-am zguduit și sunt atât de mândru.

Aș dori să le mulțumesc familiei și prietenilor mei pentru tot ce ați făcut pentru mine. Mulțumesc. Voi face totul pentru a te face și mai mândru’, este postarea făcută de Janni Alexandridis pe pagina lui de Instagram.

Încă de mic a știut că vrea să devină bucătar

Janni Alexandridis este un bucătar născut în Germania, cu tată grec și mamă româncă. Talentul la gătit l-a moștenit de la mamă și bunică. Alexandridis a uimit atunci când a spus că a învățat limba română în bucătărie.

„Eu sunt din Germania, din Nürnberg și sunt chef bucătar. În bucătărie am învățat să vorbesc românește pentru că avem muți alături de care lucrez din România. Aveam un restaurant de familie și lucrez acolo în bucătărie de când eram foarte mic.

Apartamentul nostru a fost deasupra restaurantului și în fiecare zi când m-am dus la școală am văzut chefii în bucătărie cum pregăteau tot felul de mâncături. Era un restaurant grecesc”, spune câștigătorul de la „Chefi la cuțite”.

De asemenea, el a mărturisit că bucătăria „este locul în care, de când sunt mic, mă simt foarte bine”. Încă de când era mic i-a spus tatălui său că vrea să devin bucătar în restaurant.

„El mi-a zis că dacă vreau să devin chef, trebuie să învăț bucătărie. Și în fie care zi, după școală, mergeam în bucătărie, mă uitam ce fac, am stat o oră, două, i-am ajutat să facă curat, să curăț ceapă, de toate”, spunea acesta.