Meghan Markle nu este dorită în casa regală, conform discuțiilor legate despre cheltuielile uriașe privind garderoba, dar și a faptului că nu se înțelege cu restul familiei, în special cu Kate. Toate acestea arată că familia regală încearcă să scape de soția prințului prin toate mijloacele, aceasta fiind considerată ”o problemă”.

Dintr-un e-mail de la un membru important al casei regale, publicat de revista „Globe“, reiese că Regina Elisabeta nici nu se vedea cu Ducesa de Sussex, ci doar forţată de împrejurări, făcând unele concesii. Dar cuţitul a ajuns la os, regina s-ar fi îmbolnăvit din cauza capriciilor și comportamentul fostei actrițe. Și așa, suveranul ar fi pregătit deja un plan de "divorț" aprobat pentru a o scoate pe Meghan din viaţa lui Harry. În textul e-mailului, Markle este definită ca fiind "un cancer de care trebuie să scăpăm cât mai repede" și, de asemenea, "o vânătoare de aur".

Proiectul de divorț expus în e-mail și aprobat de regină, pretinde să-i dea lui Meghan suma de 37 de milioane de dolari, o sumă care i-ar permite să se întoarcă în America şi să-şi vadă de viaţa ei, în timp ce copilul regal va rămâne la Londra. Iar divorțul ar trebui să aibă loc înainte de nașterea copilului care va primi un titlu, în timp ce ea ar pierde statutul de ducesă, scrie Evz.ro.

Evident, Harry îndrăgostit de soția sa s-ar fi opus separării, ajutat de tatăl său Charles, care în această situație a luat rolul de mediator. Şi ca dovadă, Prințul Charles a încercat în timpul sărbătorilor de Crăciun, să reconecteze relațiile dintre Meghan și Kate Middleton, dar demersul a fost un eşec total. Rămâne de văzut cine este mai puternic în acest război declanşat, regina sau fosta actriţă americană?